Barion Pixel TELJES CSOMAG ajándék színezővel és INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL
További képekért kattints a képre
Könyv

TELJES CSOMAG ajándék színezővel és INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL


Ezzel jársz a legjobban! Ha mindhárom mesekönyvet és a kiegészítőket is szeretnéd megvenni, válaszd ezt a csomagot: három mesekönyv együtt (Olívia, Nonó és Beni kutya, Olívia, Nonó és a Segítő kezek I. és Olívia, Nonó és a segítő kezek II.),  20 oldalas ovis foglalkoztató, PLUSZ a csomag mellé AJÁNDÉKBA kapsz egy extra színezőt, SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG NÉLKÜL!*

(Az ingyenes szállítás kizárólag magyarországi címre történő szállításra vonatkozik.)

Olívia, Nonó és Beni kutya

Az Olívia, Nonó sorozat első kötete, 11 önálló mesét foglal magába mindennapi kalandokról, amik szólhatnának bármely család életéről, ezért a kicsik könnyen azonosulnak vele. Olvashatsz a könyvben egy hirtelen kórházba kerülésről és az első vérvételről, a felelős kutyatartásról, és még sok más izgalmas kalandról. Már két éves kortól érdekes a gyerekeknek, egészen az iskolás korig.

A mesekönyv keménykötésben jelent meg és 164 oldal terjedelmű, a borítón pedig Bojti Andrea gyermekpszichológus ajánlását olvashatod

 

Olívia, Nonó és a segítő kezek I.

Az Olívia, Nonó és a Segítő kezek I. kötet az Olívia, Nonó sorozat második könyve, amiben a hétköznapi mesék közé szőve olvashatsz érzékenyítő történeteket.

 

Homoktenger című mese egy fogyatékkal élő kislány barátságáról szól, a Kerekesszékes bácsi története pedig megmutatja, hogy így is lehet teljes és boldog életet élni, ha igazán szeretnénk. A Segítő kezek köteteinek érzékenyítő meséi segítenek, hogy gyermekeink másokkal szemben nyitottak és elfogadóak legyenek, a szülőknek pedig segítséget nyújtanak abban, hogy a különleges helyzetekről beszélgessenek a kicsikkel. Értékrendet teremtő mesék óvodás kortól egészen az alsó tagozat végéig.

A könyv keménykötésű, 84 oldal terjedelmű.

 

Az Olívia, Nonó és a segítő kezek I. része összesen öt mesét foglal magába, amelyből két történet foglalkozik érzékenyítő témakörrel, a fogyatékkal élő gyermek barátáságával és a kerekesszékes élettel. Ezek a mesék a hétköznapi történetek közé illeszkednek, hogy ne legyenek megterhelőek a gyerekek számára. 

 
Olívia, Nonó és a segítő kezek II.

Az Olívia, Nonó és a Segítő kezek II. kötet az Olívia, Nonó sorozat harmadik könyve, amiben a kötet első feléhez hasonlóan hétköznapi mesék közé szőve olvashatsz érzékenyítő történeteket.

 

Kis felfedező című című mese egy Down-szindrómás kisfiúról szól, a Két születésnap az örökbefogadásról, a Papa beteg című történet pedig a gyógyíthatatlan betegségről, az élet körforgásáról. A Segítő kezek köteteinek érzékenyítő meséi segítenek, hogy gyermekeink másokkal szemben nyitottak és elfogadóak legyenek, a szülőknek pedig segítséget nyújtanak abban, hogy a különleges helyzetekről beszélgessenek a kicsikkel. Értékrendet teremtő mesék óvodás kortól egészen az alsó tagozat végéig.

A könyv keménykötésű, 74 oldal terjedelmű.

 

Az Olívia, Nonó és a segítő kezek II. része összesen öt mesét foglal magába, amelyből három történet foglalkozik érzékenyítő témakörrel. Ezek a mesék a hétköznapi történetek közé illeszkednek, hogy ne legyenek megterhelőek a gyerekek számára. A segítő kezek két kötetét megtalálod a webshopban külön-külön, és csomagajánlatban is kedvezményesen.

 

Ha szeretnéd a könyved dedikálva kérni, akkor kérlek, hogy ezt közvetlenül a rendelésnél üzenetben/vagy e-mailben jelezd felém, és a mesekönyved névre szóló üzenettel érkezik (Dedikálást kizárólag a csomagszállító útján rendelt, vagy a szerzőtől közvetlenül átvett könyvek esetén tudunk biztosítani.)
 

14 990 Ft

shopping_cartKosárba