Barion Pixel TELJES CSOMAG ajándék színezővel és INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL
További képekért kattints a képre
Könyv

TELJES CSOMAG ajándék színezővel és INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL


Ezzel jársz a legjobban! Ha mindhárom mesekönyvet és a kiegészítőket is szeretnéd megvenni, válaszd ezt a csomagot: három mesekönyv együtt (Olívia, Nonó és Beni kutya, Olívia, Nonó és a Segítő kezek I. és Olívia, Nonó és a segítő kezek II.),  20 oldalas ovis foglalkoztató és a csomag mellé AJÁNDÉKBA kapod a színezőt, SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG NÉLKÜL!

Olívia, Nonó és Beni kutya

Az Olívia, Nonó sorozat első kötete, 11 önálló mesét foglal magába mindennapi kalandokról, amik szólhatnának bármely család életéről, ezért a kicsik könnyen azonosulnak vele. Olvashatsz a könyvben egy hirtelen kórházba kerülésről és az első vérvételről, a felelős kutyatartásról, és még sok más izgalmas kalandról. Már két éves kortól érdekes a gyerekeknek, egészen az iskolás korig.

A mesekönyv keménykötésben jelent meg és 164 oldal terjedelmű, a borítón pedig Bojti Andrea gyermekpszichológus ajánlását olvashatodOlívia, Nonó és a segítő kezek I.

Az Olívia, Nonó és a Segítő kezek I. kötet az Olívia, Nonó sorozat második könyve, amiben a hétköznapi mesék közé szőve olvashatsz érzékenyítő történeteket.

 

Homoktenger című mese egy fogyatékkal élő kislány barátságáról szól, a Kerekesszékes bácsi története pedig megmutatja, hogy így is lehet teljes és boldog életet élni, ha igazán szeretnénk. A Segítő kezek köteteinek érzékenyítő meséi segítenek, hogy gyermekeink másokkal szemben nyitottak és elfogadóak legyenek, a szülőknek pedig segítséget nyújtanak abban, hogy a különleges helyzetekről beszélgessenek a kicsikkel. Értékrendet teremtő mesék óvodás kortól egészen az alsó tagozat végéig.

A könyv keménykötésű, 84 oldal terjedelmű.

 

Az Olívia, Nonó és a segítő kezek I. része összesen öt mesét foglal magába, amelyből két történet foglalkozik érzékenyítő témakörrel, a fogyatékkal élő gyermek barátáságával és a kerekesszékes élettel. Ezek a mesék a hétköznapi történetek közé illeszkednek, hogy ne legyenek megterhelőek a gyerekek számára. 

 
Olívia, Nonó és a segítő kezek II.

Az Olívia, Nonó és a Segítő kezek II. kötet az Olívia, Nonó sorozat harmadik könyve, amiben a kötet első feléhez hasonlóan hétköznapi mesék közé szőve olvashatsz érzékenyítő történeteket.

 

Kis felfedező című című mese egy Down-szindrómás kisfiúról szól, a Két születésnap az örökbefogadásról, a Papa beteg című történet pedig a gyógyíthatatlan betegségről, az élet körforgásáról. A Segítő kezek köteteinek érzékenyítő meséi segítenek, hogy gyermekeink másokkal szemben nyitottak és elfogadóak legyenek, a szülőknek pedig segítséget nyújtanak abban, hogy a különleges helyzetekről beszélgessenek a kicsikkel. Értékrendet teremtő mesék óvodás kortól egészen az alsó tagozat végéig.

A könyv keménykötésű, 74 oldal terjedelmű.

 

Az Olívia, Nonó és a segítő kezek II. része összesen öt mesét foglal magába, amelyből három történet foglalkozik érzékenyítő témakörrel. Ezek a mesék a hétköznapi történetek közé illeszkednek, hogy ne legyenek megterhelőek a gyerekek számára. A segítő kezek két kötetét megtalálod a webshopban külön-külön, és csomagajánlatban is kedvezményesen.

 

Ha szeretnéd a könyved dedikálva kérni, akkor kérlek, hogy ezt közvetlenül a rendelésnél üzenetben/vagy e-mailben jelezd felém, és a mesekönyved névre szóló üzenettel érkezik (Dedikálást kizárólag a csomagszállító útján rendelt, vagy a szerzőtől közvetlenül átvett könyvek esetén tudunk biztosítani.)
 

13 990 Ft

shopping_cartKosárba