Barion Pixel Üdvözöllek a családi blogomon!
local_post_office
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról, akciókról!
Bemutatkozó

Üdvözöllek a családi blogomon!

Két kislány anyukája, feleség, ingatlan szakjogász, kommunikáció szakon végzett háztartási multitask rendszer vagyok, éppúgy, mint az összes anyuka, vagy bárki más, aki próbál helytállni a legkomplexebb feladatkörben, a családi élet menedzselésében.

Rengeteget beszélek, és mindig nagyon sok mesélnivalóm van. Ezért döntöttem úgy, hogy elmesélem a történeteinket, tapasztalatainkat, az életünk vidám, nehéz, vicces vagy különleges eseményeit. A családi blogunkon megosztom Veletek a jó és a rossz élményeket is, és megpróbálom képekkel is kifejezni, én hogyan látom a világot. Erről szól ez az oldal, Nektek, felnőtteknek.

De ami még fontosabb számomra, hogy visszaadjam és képekbe öntsem a gyerekeimnek a kalandjainkat, élményeinket, így az Olívia, Nonó és Beni kutya című első mesekönyvemben Ti is a részeseivé válhattok ezeknek.

Miért mesekönyv? Mert mindig szerettem írni, összefoglalni a dolgokat. Mindig szükségem volt rendszerre és arra, hogy leülepedjenek bennem a dolgok. Emiatt már számtalanszor vágytam az írásra, de a végső lökést a gyerekekkel töltött öt év adta számomra. Az ő születésük és az általuk átélt intenzív érzések, szeretet, szenvedély, magasságok és mélységek adták azt a sok impulzust, ami a mesekönyvemet ihlette, és ami végeláthatatlan mesélnivalók sorát adja számomra.

Az Olívia, Nonó sorozat rólunk szól. És szólhatna rólatok is, és más családokról, de azt gondolom, hogy egy picit mindenki megtalálja magát valamelyik történetben.

Jelenleg azon dolgozom, hogy januárban nyomdába mehessen a könyvem és mielőbb kézbe vehessétek. Ezzel párhuzamosan a weboldalamon követhetitek életünk nagyobb eseményeit és beleláthattok az apróbb történésekbe az Instagram profilomon keresztül. Igyekszem majd megmutatni azt a hosszú és összetett folyamatot, ahogyan ez a könyv, immáron az életem, az életünk része készül. Kövessétek a könyvem Instagram és Facebook oldalát, mert sok izgalmas dolgot fogok megosztani ott is Veletek!

A gyerekeknek is folyamatosan készülök újabb tartalommal. A kezdőlapon láthatjátok majd a legújabb meséket, amiket bármikor és bárhol olvashattok. Ezek a mesék, csakúgy, mint a könyvben foglalt történetek, nem hosszúak, a pici gyerekek számára könnyen érthető, kedves írások. Tökéletes olvasnivalók az esti altatáshoz is, mert egyszerűen felolvashatod őket a telefonodról.

Bízom benne, hogy sikerül egy szeretnivaló, tartalmas könyvet letennem az asztalra, mert őszintén mondom, hogy a szívem-lelkem benne van ebben a munkában.

dr. László Tímea

alias Anya