Barion Pixel Adományozz Te is mesekönyvet, támogasd az értékrend közvetítését!
Összefogás

Adományozz Te is mesekönyvet, támogasd az értékrend közvetítését!

Szeretném elérni, hogy minél több olvasóhoz eljuthasson az Olívia, Nonó és a segítő kezek két kötete, ami olyan hiánypótló mesekönyv, amely tíz meséjével számos érzékenyítő témát ölel fel, úgymint a fogyatékkal élő gyermekek iránti elfogadás és segítségnyújtás, a kerekesszékes élet, a Down-szindróma, az örökbefogadás, vagy a gyógyíthatatlan betegség a családban.

Segíts elérni ezt a cél, akár csak egyetlen könyv adományozásával is, és cserébe az Olívia, Nonó minden felületén büszkén tesszük közzé, hogy Te is egy jó ügyet támogatsz!

A részleteket itt találod: https://olivianono.hu/blog/adomanyozz-mesekonyvet-es-felkerulsz-minden-platformunkra

Hálásan köszönöm azoknak, akik mesekönyvet adományoztak!

 • Nagy Csanád és a Greentech Kft., TecnoCooling Kft. és Kisvakond-Park Kft. - Küldetésünk a kert

A Kisvakond-Park. Kft. 1991 óta foglalkozik profi kert-és parképítéssel, park karbantartással. 30.000 nm zöldtetőt építettek és komplex irodaházi kertészeti szolgáltatást nyújtanak. Az "év zöld tetője" díj 2. helyezettje lettek tavaly intenzív zöldtető kategóriában, és a fenti három cégnek köszönhetően 24 darab Olívia, Nonó mesekönyv került a következő Anyaotthonokba: Kamilla-, Katica-, Szent Miklós- és Szivárvány Családok Átmeneti Otthona, Befogadlak Baptista Gyermekotthon és Autista Ház.

 

 • Dobróka Tamás és a HE-DO Kft. - Az út, ami összeköt..

Az 1991-ben belföldi magánszemélyek által alapított, heves-megyei gyökerű cég tevékenységi köre az út- és közműépítés, az aszfalt- és betongyártás, illetve bedolgozás, a mély- és magasépítés, valamint a hulladék-rekultivációs és építési anyagok újrahasznosításával kapcsolatos feladatok. Támogatásuknak köszönhetően 40 darab Olívia, Nonó és a segítő kezek mesekönyv juthatott el kisgyermekes családok karácsonyfája alá.

 • Kabelácsné Jónás Erika - Tudatos Hedonista Ercsi

Feleség, edző és mentor, a https://www.tudatoshedonizmus.hu/ weboldal írója annak szellemében, hogy "Élj, szeress, táplálkozz, mozogj és gondolkozz tudatosan". Mentorprogramja keretében utat mutat és támogat az online térben a tudatos hedonista életmód eléréshez. Instagramon is elérhető a https://www.instagram.com/tudatos_hedonizmus_ercsi/?hl=hu linken.

 • Porkoláb-Magna Anita, Porkoláb László és a gyerkőcök 

2-2 darab Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. meskeönyeket adományoztak a A Tiszadobi Napsugár Óvodának és a Pátyi Pátyolgató Óvodának. Nagyon szépen köszönöm!

 • Farkas-Halász Évi - Anyaként is fitten

A receptek és ötletek, nem csak anyáknak szerzője, az Öröknaptár megálmodója, https://anyakentisfitten.blog.hu/ írója, akit Instagramon is megtaláltok halasz_evi néven a https://www.instagram.com/halasz_evi/?hl=hu linken családi és testi-lelki egészség témákban, sok-sok fantasztikus recepttel és őszinte bejegyzésekkel.

Köszönöm, hogy a Ti ovitokba is jutott az Olívia, Nonó és a segítő kezek mindkét kötetéből!

 • Káró Dóra - DorAsana Yoga

Jógaoktató, gyermek- és családi jógaoktató, 4 gyermekes, ikres anya. 2 éve tünetmentes, rákból gyógyult. Hiszi, hogy a jóga, relaxáció, meditáció és a vele kéz a kézben járó életmód/felfogás/hit/energia nagyban segítette a fizikai és lelki felépülésben egyaránt.

A pilisborosjenői Mesevölgy Óvodának adományozott 14 darab Olívia, Nonó és a segítő kezek kötetet az óvoda 7 csoportja számára. Hálásan köszönöm Dóri!

https://dorasanayoga.blogspot.com/?m=1&fbclid=IwAR31G8U14rSHVQH0L8QV_LgQD-V8EyqPe-QNRkIsM-Zg60CLEy3hHJnHrrE
Facebookon itt talájátok meg: https://www.facebook.com/DorAsanaYoga/

 • Huszár-Gombai Boglárka és Huszár Endre

10 darab Olívia, Nonó és a segítő kezek meskönyvet adományoztak ezekbe az intézményekbe:
Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Gyermekgyógyászatának Győr,
Klinikai Központ Gyermekgyógyszati Klinika Pécs,
Gyermekklinika Szeged
Debreceni Egyetemi Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika,
Zala Megyedi Szent Rafael Kórház  Csecsemő-és Gyermekosztály.

Köszönöm szépen a támogatásotok!P
 A

 • Anyás-Apás

Egészségügyi weboldal szakmailag hiteles, megbízható tartalmakkal orvostól szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak, érdekesen és közérthetően https://www.anyasapas.hu/
A Facebookon itt találod meg az oldalt: https://www.facebook.com/noiblog

Olívia, Nonó és a segítő kezek I. és II. köteteket adományozott a VIII. kerületi Wesley János Óvoda hátrányos helyzetú kis óvodásai javára. 

 • Acsádi Gabriella

Olívia, Nonó és Beni kutya, illetve Olívia, Nonó és a segítő kezek I. és II. mesekönyveket adományozott a Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika (ismertebb nevén a Tűzoltó utcai Gyermekklinika) javára. Nagyon köszönöm Gabi!

 • Anyabőrbenblog - Wéner-Kovács Fanni

Blogger, szabadúszó újságíró, digitális tartalomkészítő, kreatív tartalomgyártói tanácsadó, háromgyermekes, ikres anya. Instagramon a https://www.instagram.com/anyaborbenblog/?hl=hu linken, Facebookon a https://www.facebook.com/anyaborbenblog oldalon és a http://anyaborben.blogspot.com/ weboldalon találjátok.

Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. mesekönyveket adományozott az ovijuk javára.

 • Igenanya - Zubor Rozi

Az ÉvaMagazin online főszerkesztője, újságíró, blogger, a MeséljAnyukám és a Micsoda nők voltak podcast műsorvezetője, háromgyermekes édesanya, akit Instagramon a https://www.instagram.com/igenanya/?hl=hu linken, Facebookon a https://www.facebook.com/igenanya oldalon és a https://www.igenanya.hu/ weboldalon találtok.

Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. mesekönyveket adományozott az ovijuk javára.

 • Holdonletgo  - Kovács Kitti

Fenntartható, tudatos, fitt anyaság - zero waste otthon - hasizom gyakorlatok - kötődve nevelés - hordozási és mosható pelenka tanácsadás témakörökben megtaláljátok őt az Instagramon https://www.instagram.com/_holdonletgo/?hl=hu néven és ezen a linken: https://linktr.ee/holdonletgo

Olívia, Nonó és Beni kutya meskeönyvet adományozott az isaszegi ÁlomVár Bölcsinek és Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. köteteket az isaszegi Baba-Mama Klubnak.

 • Dr. Oláhné Szakács Mariann

Olívia, Nonó és a segítő kezek I. köteteket adományozott a Kamaraerdei Óvoda ovisai és a budaörsi Pitypang Bölcsőde és Gyermekközpont picikéi javára.

 

 • Fenita Shopland

Az "élő árubeszerzések" Facebook csoportja, ahol rendelés alapján közvetlenül juthatsz hozzá női-, férfi- és gyermekruhához, lakásdekorokhoz és Disney termékekhez is Ausztriából. Kínálatukban számos osztrák édesség, kávé, illetve mosó-és tisztítószer is megtalálható, hogy hazahozzák a Neked a külföldi minőséget. Itt találod őket: https://www.facebook.com/groups/312023963415152

Fenita Shopland nevében Anita Olívia, Nonó és a segítő kezek I. és II. mesekönyveket adományozott a győri Erzsébet Ligeti Óvoda javára.

 • Szalánczi Georgina

Olívia, Nonó és Beni kutya mesekönyvet és két színezőt ajándékozott a miskolci Zöld Pillangó kis bölcsöiseinek.

 • Név nélküli adományozó

Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. mesekönyveket adományozott a székesfehérvári Hétpettyes ovi javára, nagyon szépen köszönöm!

 • Megyesi Márti

Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. mesekönyveket adományozott a gödöllői Palotakert ovi javára, hogy az érzékenyítő történetek minél több kis ovishoz eljuthassanak. 

 • Mezeiné Martin Ditti

Kislánya, Mici nevében adományozott Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. kötetet a Semmelweis Egyetem Pető András Óvoda 'Katica' csoportjának javára. Mici mindössze 370 grammal született, Ditti pedig Instagram oldalán https://www.instagram.com/picim_csoda/?hl=hu osztja meg történetüket, hogy erőt adjon másoknak is, akik hasonló úton járnak, mint ők.

picim_csoda
 • Név nélküli adományozó

  Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. kötet érkezett a Nevetnikék Alapítvány https://nevetnikek.hu/ javára, akiknek most minden segítségre szüksége van, hogy új otthonukat meg tudják vásárolni, és folytathassák munkájukat, amivel mosolyt csalnak nagyon sok beteg kisgyermek arcára.
Nevetnikék
 • Szilágyiné Cigot Gabriella

Gabi coachként nyújt segítséget elsődlegesen - de nem kizárólag - sajátos nevelési igényű gyermekek anyukájának, amiben saját maga is érintett. Eléritek őt a 06302234651-es telefonszámon és a cigotgabi@gmail.com e-mailben, a Közösségi médiában pedig: Facebookon Gabriella Coach néven az alábbi linken: https://www.facebook.com/gabriellacoach az Instagramon @gabriella.coach_celtudat néven itt: https://www.instagram.com/gabriella.coach_celtudat/?hl=hu

Gabi Olívia, Nonó és a segítő kezek I. kötetett adományozott a Platánliget Otthon C osztálya javára

 • ad1tage Kft.

Büszke vagyok a férjemre, aki az idei évben nagyon nagy lépést tett, és megalapította a saját telekommunikációs tanácsadó cégét, az ad1tage Kft-t, ami számos helyre jutatott már mesekönyveket, úgy mint a

- Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet,
- Bethesda Gyermekkórház,
- Pető Intézet,
- gyöngyösi Bugát Pál Kórház Gyermekgyógyászata
- veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekosztálya,
- a wekerlei Árnyas Óvoda és még sok-sok gyermekgyógyászati osztály.

Köszönöm, hogy támogatod a munkám, és segítesz minél több gyerkőchöz eljuttatni a mesekönyveket!

A családunk folyamatosan adományoz mesekönyveket a lehetőségeihez mérten, így jutott már belőlük többek között

- az Aprótalpak Ovi minden csoportjába és a Bölcsijébe,
- a Budai Gyermekkórházba vittem mesekönyveket és húsz színezőt önkéntes munkával összekötve az sma-s kisgyerekeknek,
- licitre bocsátottam mesekönyveket és színezőt a Csoda Csoportban,
- szintén további licitre adtam mesekönyveket és színezőt az Aranyhaj jótékonysági csoportban,
- hátrányos helyzetű óvodák örökbefogadását támogattam mesekönyvvel,
- a mesebeli Apától Olívia, Nonó és Beni kutya mesekönyveket kapott a wekerlei Árnyas ovi és a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház,
- a mesebeli Csaba papa pedig a Korányi Kórház csodálatos dolgozóinak tette mesésebbé a napjait számos mesekönyvvel.

Hosszú lenne felsorolni mindazokat a helyeket, ahova eljuttatunk már könyveket, de ha Te is adsz, akár csak egy könyvet is, itt a helyed ezen az oldalon!

Kérlek, hogy adományozz Te is Olívia, Nonó mesekönyveket! <3