Barion Pixel Adományozz Te is mesekönyvet, támogasd az értékrend közvetítését!
local_post_office
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról, akciókról!
Összefogás

Adományozz Te is mesekönyvet, támogasd az értékrend közvetítését!

Szeretném elérni, hogy minél több olvasóhoz eljuthasson az Olívia, Nonó és a segítő kezek két kötete, ami olyan hiánypótló mesekönyv, amely tíz meséjével számos érzékenyítő témát ölel fel, úgymint a fogyatékkal élő gyermekek iránti elfogadás és segítségnyújtás, a kerekesszékes élet, a Down-szindróma, az örökbefogadás, vagy a gyógyíthatatlan betegség a családban.

Segíts elérni ezt a cél, akár csak egyetlen könyv adományozásával is, és cserébe az Olívia, Nonó minden felületén büszkén tesszük közzé, hogy Te is egy jó ügyet támogatsz!

A részleteket itt találod: https://olivianono.hu/blog/adomanyozz-mesekonyvet-es-felkerulsz-minden-platformunkra

Hálásan köszönöm azoknak, akik mesekönyvet adományoztak!

 • Anyabőrbenblog - Wéner-Kovács Fanni

Blogger, szabadúszó újságíró, digitális tartalomkészítő, kreatív tartalomgyártói tanácsadó, háromgyermekes, ikres anya. Instagramon a https://www.instagram.com/anyaborbenblog/?hl=hu linken, Facebookon a https://www.facebook.com/anyaborbenblog oldalon és a http://anyaborben.blogspot.com/ weboldalon találjátok.

Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. mesekönyveket adományozott az ovijuk javára.

 • Igenanya - Zubor Rozi

Az ÉvaMagazin online főszerkesztője, újságíró, blogger, a MeséljAnyukám és a Micsoda nők voltak podcast műsorvezetője, háromgyermekes édesanya, akit Instagramon a https://www.instagram.com/igenanya/?hl=hu linken, Facebookon a https://www.facebook.com/igenanya oldalon és a https://www.igenanya.hu/ weboldalon találtok.

Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. mesekönyveket adományozott az ovijuk javára.

 • Holdonletgo  - Kovács Kitti

Fenntartható, tudatos, fitt anyaság - zero waste otthon - hasizom gyakorlatok - kötődve nevelés - hordozási és mosható pelenka tanácsadás témakörökben megtaláljátok őt az Instagramon https://www.instagram.com/_holdonletgo/?hl=hu néven és ezen a linken: https://linktr.ee/holdonletgo

Olívia, Nonó és Beni kutya meskeönyvet adományozott az isaszegi ÁlomVár Bölcsinek és Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. köteteket az isaszegi Baba-Mama Klubnak.

 • Dr. Oláhné Szakács Mariann

Olívia, Nonó és a segítő kezek I. köteteket adományozott a Kamaraerdei Óvoda ovisai és a budaörsi Pitypang Bölcsőde és Gyermekközpont picikéi javára.

 

 • Fenita Shopland

Az "élő árubeszerzések" Facebook csoportja, ahol rendelés alapján közvetlenül juthatsz hozzá női-, férfi- és gyermekruhához, lakásdekorokhoz és Disney termékekhez is Ausztriából. Kínálatukban számos osztrák édesség, kávé, illetve mosó-és tisztítószer is megtalálható, hogy hazahozzák a Neked a külföldi minőséget. Itt találod őket: https://www.facebook.com/groups/312023963415152

Fenita Shopland nevében Anita Olívia, Nonó és a segítő kezek I. és II. mesekönyveket adományozott a győri Erzsébet Ligeti Óvoda javára.

 • Szalánczi Georgina

Olívia, Nonó és Beni kutya mesekönyvet és két színezőt ajándékozott a miskolci Zöld Pillangó kis bölcsöiseinek.

 • Név nélküli adományozó

Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. mesekönyveket adományozott a székesfehérvári Hétpettyes ovi javára, nagyon szépen köszönöm!

 • Megyesi Márti

Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. mesekönyveket adományozott a gödöllői Palotakert ovi javára, hogy az érzékenyítő történetek minél több kis ovishoz eljuthassanak. 

 • Mezeiné Martin Ditti

Kislánya, Mici nevében adományozott Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. kötetet a Semmelweis Egyetem Pető András Óvoda 'Katica' csoportjának javára. Mici mindössze 370 grammal született, Ditti pedig Instagram oldalán https://www.instagram.com/picim_csoda/?hl=hu osztja meg történetüket, hogy erőt adjon másoknak is, akik hasonló úton járnak, mint ők.

picim_csoda
 • Név nélküli adományozó

  Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. kötet érkezett a Nevetnikék Alapítvány https://nevetnikek.hu/ javára, akiknek most minden segítségre szüksége van, hogy új otthonukat meg tudják vásárolni, és folytathassák munkájukat, amivel mosolyt csalnak nagyon sok beteg kisgyermek arcára.
Nevetnikék
 • Szilágyiné Cigot Gabriella

Gabi coachként nyújt segítséget elsődlegesen - de nem kizárólag - sajátos nevelési igényű gyermekek anyukájának, amiben saját maga is érintett. Eléritek őt a 06302234651-es telefonszámon és a cigotgabi@gmail.com e-mailben, a Közösségi médiában pedig: Facebookon Gabriella Coach néven az alábbi linken: https://www.facebook.com/gabriellacoach az Instagramon  @sorstarsmentor néven itt: https://www.instagram.com/sorstarsmentor/?hl=hu

Gabi Olívia, Nonó és a segítő kezek I. kötetett adományozott a Platánliget Otthon C osztálya javára

sorstarsmentor

Közel egy év alatt, amióta az első mesekönyv, az Olvia, Nonó és Beni kutya megjelent számos intézménynek adományoztunk könyveket. Csak néhányat feltüntetek ezek közül, de folyamatosan adunk azóta is:

 - Az Aprótalpak Ovi minden csoportja és a Bölcsi is kapott saját mesekönyvet,

- A Budai Gyermekkórházba vittem mesekönyveket és húsz színezőt önkéntes munkával összekötve az sma-s kisgyerekeknek,

- licitre bocsátottam mesekönyveket és színezőt a Csoda Csoportban,

- és további licitre adtam mesekönyveket és színezőt az Aranyhaj jótékonysági csoportban,

- hátrányos helyzetű óvodák örökbefogadását támogattam mesekönyvvel.

Nem csak én, hanem a családom, a férjem és a szüleim is adományoznak rendszeresen, de hosszú lenne mindezt feltüntetni. De ha Te is adsz, akár csak egy könyvet is, itt a helyed ezen az oldalon! :)

Kérlek, hogy adományozz Te is mesekönyveket! :)