Barion Pixel Adományozz mesekönyvet és felkerülsz minden oldalunkra!
Összefogás program, hogy értéket adjunk

Adományozz mesekönyvet és felkerülsz minden oldalunkra!

Szeretném elérni, hogy minél több olvasóhoz eljuthasson az Olívia, Nonó és a segítő kezek két kötete, ami olyan hiánypótló mesekönyv, amely tíz meséjével számos érzékenyítő témát ölel fel, úgymint a fogyatékkal élő gyermekek iránti elfogadás és segítségnyújtás, a kerekesszékes élet, a Down-szindróma, az örökbefogadás, vagy a gyógyíthatatlan betegség a családban.

Én magam is adományozok, amennyit csak tudok, de a kapacitásom véges. Ezért a segítségeteket kérem, hogy ez a fontos téma szélesebb körben ismert legyen.

Rendelj akár csak egy, vagy több tucat mesekönyvet a weboldalon az ’összefogás’ kóddal, szállítási névnek és címnek pedig add meg azt a helyet, szervezetet, akinek az adományod szeretnéd küldeni. Ez lehet bölcsőde, óvoda, kórház, orvosi rendelő vagy védő néni, egyesület vagy beteg gyermekeket támogató alapítvány, és cserébe bemutatlak Téged vagy vállalkozásodat a weboldalon hamarosan induló Összefogás fül alatt. Sőt, jótetted kikerül a mesekönyv Facebook és Instagram oldalára, valamint a saját Instagram oldalam storyjába is.

MEGJELENÉS: OKTÓBER 12.

Ha használod a kódot rendelésnél, e-mailben felveszem veled a kapcsolatot a weboldalon történő megjelenés egyeztetése céljából. Ha névtelenül szeretnél adományozni, tiszteletben tartom. Szallítási módnak kérlek, hogy házhozszállítást válassz.

Fogjunk össze és segítsük egymást, hogy összefogásunkkal sok kisgyermek arcára is mosolyt csaljunk.

Segíts értékrendet közvetíteni, amiben minden ember különleges és ugyanolyan értékes a világon.


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!