Barion Pixel Olívia, Nonó és Beni kutya - A KÖNYV
Könyv

Olívia, Nonó és Beni kutya - A KÖNYV


Mindennapjaink kedves, szerethető történetei egy 11 mesét maglába foglaló kötetbe gyűjtve, Bojti Andrea gyermekpszichológus ajánlásával.

Az Olívia, Nonó mesékben nincsenek szörnyek, ufók vagy más furcsa lények. Nincsenek bennük ilyesztő dolgok, csak a hétköznapi, kedves történeteink, amik rólunk szólnak ugyan, de szólhatnának akár Rólatok is. 

Csupa olyan történet, ami bármely családdal megtörténhet, ezért könnyű velük azonosulni. Ilyen egy vérvétel és kórházi látogatás, a beszélgetés a koronavírusról, a közös főzés, otthoni játék, vagy a farsang és a korizás élménye.

A könyveket nagy szeretettel dedikálom is, ha ilyen kérésed van felém, kérlek jelezd nekem a rendelésnél üzenetben/vagy e-mailben, és a mesekönyved névre szóló üzenettel érkezik.

Ha kicsit lejjebb görgetsz, bele is tudsz lapozni a könyvbe, hogy a lásd a csodálatos rajzokat, amiket hosszú hónapok munkájával készítettünk.

És ha szereted Bori, Caillou vagy Anna, Peti és Gergő történeteit, akkor biztos vagyok benne, hogy tetszeni fognak Olívia és Nonó meséi is :)

5 490 Ft

4 666 Ft

15%
shopping_cartKosárba

Az Olívia, Nonó és Beni kutya a családunk történeteiből összeállított mesekönyv-sorozat első része. A gyerekeimmel otthon töltött öt nagyszerű év inspirálta a könyvet, és késztetett arra, hogy ennek a nagyon szép, de nehéz időszaknak az eseményeit visszaadjam egy mesekönyv formájában. Szívvel-lélekkel íródott minden mesém., a történeteket pedig a valóság ihlette. Biztos vagyok benne, hogy lányok-fiúk egyaránt megtalálják a kedvükre való történetet a könyvben!