Barion Pixel Olívia, Nonó és Beni kutya - A KÖNYV
local_post_office
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról, akciókról!
Könyv

Olívia, Nonó és Beni kutya - A KÖNYV


Mindennapjaink kedves, szerethető történetei egy 11 mesét maglába foglaló kötetbe gyűjtve, Bojti Andrea gyermekpszichológus ajánlásával.

Az Olívia, Nonó mesékben nincsenek szörnyek, ufók vagy más furcsa lények. Nincsenek ilyesztő dolgok, valóságtól elrugaszkodott helyzetek, csak a hétköznapi, valóságos történeteink, amik rólunk szólnak ugyan, de szólhatnának akár Rólatok is. 

Minden mesét átsző a szeretet. a kedvesség és a legfontosabb emberi értékeket közvetítik. A meséim mind a való életből valók, a gyerekeim inspirálták őket és bízom benne, hogy annyira fogjátok őket szeretni, amilyen szerettel írtam a történetek minden sorát Nektek.

A könyveket nagy szeretettel dedikálom is, ha ilyen kérésed van felém, kérlek jelezd nekem a rendelésnél üzenetben/vagy e-mailben, és a mesekönyved névre szóló üzenettel érkezik.

Ha kicsit lejjebb görgetsz, bele is tudsz lapozni a könyvbe, hogy a lásd a csodálatos rajzokat, amiket hosszú hónapok munkájával készítettünk.

És ha szereted Bori, Caillou vagy Anna, Peti és Gergő történeteit, akkor biztos vagyok benne, hogy tetszeni fognak Olívia és Nonó meséi is :)

5 490 Ft

4 666 Ft

15%
shopping_cartKosárba

Az Olívia, Nonó és Beni kutya a családunk történeteiből összeállított mesekönyv-sorozat első része. A gyerekeimmel otthon töltött öt nagyszerű év inspirálta a könyvet, és késztetett arra, hogy ennek a nagyon szép, de nehéz időszaknak az eseményeit visszaadjam egy mesekönyv formájában. A ’Hogyan készült’ fül alatt részletesen olvashattok magáról a folyamatról, amelynek során szívvel-lélekkel íródott minden mesém. A történeteket a valóság ihlette, és biztos vagyok benne, hogy lányok-fiúk egyaránt megtalálják a kedvükre való történetet a könyvben!