Barion Pixel Olívia, Nonó és Beni kutya - A KÖNYV
local_post_office
Iratkozz fel hírlevelünkre, és töltsd le ingyenes színezőinket, játékainkat!
Könyv

Olívia, Nonó és Beni kutya - A KÖNYV


Kérd a mesekönyvet személyre szóló üzenettel, névre szólóan dedikálva, egyenesen a szerzőtől, 15 % szerzői  kedvezményel!

Rendeld meg itt a 164 oldalas, 11 meséből álló, keménykötésű családi mesekönyvet, ami lányoknak és fiúknak egyaránt izgalmas történeteket foglal magába. Összesesen 150 darab, minden oldalt kitöltő rajzzal!

Ha szeretnél a könyvbe dedikálást, a rendelésnél jelezd nekem üzenetben/vagy e-mailben, és a mesekönyved névre szóló üzenettel érkezik. Kizárólag az olivianono.hu oldalon rendelt könyvek esetén!

Lapozz bele a könyvbe lentebb!

Egyedi, teljesen új családi mesekönyv a hazai könyvkínálatban! Minden oldalon teljes oldalas, barátságos grafikával, az általunk alkotott színvilágban, egyedülálló stílusban. Tökéletes kikapcsolódás és szórakozás a legkisebbektől kezdve az egész ovis korosztálynak! Ha szereted Bori, Caillou vagy Anna, Peti és Gergő történeteit, akkor biztosan tetszeni fognak Olívia és Nonó meséi is! 

5 490 Ft

4 666 Ft

15%
shopping_cartKosárba

Az Olívia, Nonó és Beni kutya a családunk történeteiből összeállított mesekönyv-sorozat első része. A gyerekeimmel otthon töltött öt nagyszerű év inspirálta a könyvet, és késztetett arra, hogy ennek a nagyon szép, de nehéz időszaknak az eseményeit visszaadjam egy mesekönyv formájában. A ’Hogyan készült’ fül alatt részletesen olvashattok magáról a folyamatról, amelynek során szívvel-lélekkel íródott minden mesém. A történeteket a valóság ihlette, és biztos vagyok benne, hogy lányok-fiúk egyaránt megtalálják a kedvükre való történetet a könyvben!