Barion Pixel Olvasóink írták
local_post_office
Iratkozz fel hírlevelünkre, és töltsd le ingyenes színezőinket, játékainkat!
Vélemények a könyvről

Olvasóink írták

Mindig szerettem azokat a történeteket olvasni a gyermekeimnek, melyekben könnyű azonosulni a szereplőkkel. 
Örülök, hogy végre megjelent ez a hiánypótló mesekönyv. Legyen szó farsangról vagy körömlakkozásról, a mesebeli, de valójában létező család kalandjai a kisgyermekes élet mindennapi történéseit dolgozzák fel. 
Olívia, Nonó és Benikutyus szerethető alakjai a hétköznapok eseményein keresztül tanítanak a világ dolgairól.

Bojti Andrea, gyermekpszichológus

 

Emma imádta, Olívia és Nonó rögtön szimpi lett nekik. Meg Apa is. A vérvételes résznél, amikor kórházban vagytok, állandóan Apát kereste! Hol van Apa?!

Néhány héttel később:

Azt is írd ki, hogy nem tudom, hány hét telt el, de azóta semmi mást nem olvashatok, csak "Olíszia, Nonót" - így mondja :)

Zubor "IgenAnya" Rozália, az evamagazin.hu főszerkesztője

Mivel nemrègiben mindenhol dr. László Tímea könyve jött velünk szembe, mi is beszereztük. Most, hogy oda-vissza kìvülről fújjuk, megmutatjuk nektek is.

Nagyon kedves kis (igazàbòl hatalmas) könyvecske csupa èletszagú törtènettel. Olvastunk benne körömlakkozàsról, korcsolyàzàsról, sőt mèg arról a bizonyos rettegettről is. 
Amint làtjàtok csupa hètköznapi tèma, egy kedves csalàd főszereplèsèvel.
Ami pluszban hozzàtesz az amúgy is remek szöveghez, az a rendkívül aranyos illusztràció. :)

Luca vèlemènye:

Lucus szívesen lapozgatja ezt a könyvet.
Igaz, szegèny Beni kutya nèha bee, a gyìkocska meg brekk, de ez nem vàltoztat a lènyegen.
A kakàs rèsz külön nagy kedvenc, mivel most ezt a korszakàt èli... :)
A hajò meg teljesen làzba hozza. Szòval leszögezhetjük, hogy jò befektetès volt.❤

Kopasz család

 

Nagyon szépen köszönjük, megérkezett és teljesen magával ragadta a gyerekeket (is) a könyv. Nagyon sok mesekönyv van itthon, de mióta megérkezett Olíva , Nonó és Béni kutya csak és kizárólag ezt olvashatjuk ❤️ Alig várjuk a folytatást. Köszönjük és szívből gratulálunk ????

Kerek-Bócsi Beatrix

 

Szia!
Megkaptuk a könyvet, nagyon köszönjük! :)
A kisfiam még pici a történetekhez, de a képeket már most imádja. Azt hiszem, később is nagy kedvenc lesz a könyv. Kisgyermeknevelőként pedig külön öröm számomra, hogy megismerhettem ezt a könyvet, biztos, hogy sok anyukának ajánlani fogom. Annyira személyes, és mégis mindenki bele tudja magát képzelni a szereplők helyébe.
A képeslap nagyon jól esett. :)
Szívből kívánom, hogy még sok-sok mesekönyved jelenjen meg.

Zsigmond-Takács Orsolya

 

Belelapoztam a könyvbe. Gyönyörű! ???? Apa épp úgy néz ki, mint a férjem. ???? Részben ezért egészen biztosan tetszeni fog Kisfiamnak (3 éves). Ráadásul a kutyus nála mindent visz. Kislányom (7 hó) később élvezi majd. ???? Nagyon jó ötlet a sarkokba "rejtett" (szülőknek szánt) sok hasznos infó. ????

Szénási Szilvia

 

Most kaptam kézhez, az esti mese ebből lesz! Imádom a friss nyomda illatát, és gyönyörű a grafika, le a kalappal! Ilyen szép mesekönyv szerintem nincs a piacon még egy, nagyon igényes. Jó, hogy erre nagy hangsúlyt fektettetek. És gyorsan írd a következőt, hamar kiolvassuk! :) Remélem, hogy sikeres lesz, szerintem erre nagy igény van. Az Anna, Petiért is szinte ölték egymást az emberek, most itt van a hasonló korosztálynak, csak sokkal jobb minőségben.

Fürst Adrienn

 

Azóta is ezt olvassuk. A kedvence a koronavírus a végén. Ma az 5 éves unokanővérének is hármat kellett belőle olvasnom. Cipeli magával a házban és nem tud betelni a képekkel. Ja, az enyém, Zita, 3,5 éves. Abszolút favorit lett a könyv!

Vörös Zsuzsa

 

Szia! Mi csak este, elalvás előtt szoktunk Doriánnak olvasni az ágyban. És képzeld, az előbb idehozta csak úgy az asztalhoz, hogy olvassunk neki belőle. Szóval tökre tetszik neki. És most elkezdte színezni is, pedig azt se szokott. Szóval nagy a sikere a könyveteknek. :)

Donázy-Kraft Anett

 

A csajoknak négy mesét már elolvastam. Anyáékhoz mentek aludni, vitték a könyvet is, mert még ma ki kell olvasni :)

Zsemberi-Hegedűs Kinga

 

A kislányom nagyon szereti! Minden esténk kötelező darabja lett! Nagyon igényes és szerethető könyv lett! Gratulálok hozzá!

Károly Fábián Katalin, egy könyvimádó anya (Üveghegyentúl)

 

Köszönjük, imádják a könyvet! :) Nagyon aranyos és szép kidolgozású! Le sem teszik, amióta megkapták!

Eke Brigi

 

És a mogyoródi Facebook csoportban még a Polgármester Úr is gratulált a megjelenéshez! :)

Köszönöm szépen!