Barion Pixel Olvasóink írták
Vélemények a könyvről

Olvasóink írták

Mindig szerettem azokat a történeteket olvasni a gyermekeimnek, melyekben könnyű azonosulni a szereplőkkel. 
Örülök, hogy végre megjelent ez a hiánypótló mesekönyv. Legyen szó farsangról vagy körömlakkozásról, a mesebeli, de valójában létező család kalandjai a kisgyermekes élet mindennapi történéseit dolgozzák fel. 
Olívia, Nonó és Benikutyus szerethető alakjai a hétköznapok eseményein keresztül tanítanak a világ dolgairól.

Bojti Andrea, gyermekpszichológus

 

Hiánypótló témák, igaz történetek, részletgazdag leírások, tanulságos és felszabadító megoldások, “aha-élmények”. Ezt kapja felnőtt és gyermek, aki belecsöppen Olívia, Nonó és Beni kutya legújabb kalandjaiba, hogy találkozzon többek között a Down-szindrómával, a halállal, az óvodakezdéssel vagy éppen a szülők közti konfliktussal, mindezt gyermekeink számára is emészthető formában, követhető hosszúságban, igényes, átgondolt tartalomban. Minden gyerekszoba polcán ott a helye. 

Dr. Borsné Szlávecz Dorina pszichológus

 

Olívia, Nonó és Beni kutya történetei olyan meghitt és szívmelengető hétköznapi eseményeket mesélnek el, amelyek egyszerre nyerik el a felnőttek és gyerekek tetszését. Ezek a mesék összehozzák a család tagjait, mert minden mese olyan üzenetet és tanulságot tartalmaz, amiről hosszabban beszélgethet a család. Érzelemdús és megható mesék ezek, amelyek olyan különleges családokra és gyerekeikre világítanak rá, akiktől tanulni lehet és akik példaértékű kitartásukkal igazi hősök.

Fábián Réka könyvkritikus

 

Az igazság az, hogy csak át akartam futni a tíz új Olívia, Nonó mesét, hogy képbe kerüljek, miről írok ajánlót. De nem tudtam gyorsan átfutni. Ültem a kézirat fölött éjjel, és úgy olvastam minden mesét, mint egy komoly regényt. Izgultam, nevettem, ismerkedtem, kérdeztem, tanultam és a szereplőkkel sírtam. És őszintén nem tudom, hogy melyik lesz a gyerekeim kedvence. Ha tippelnem kéne, szerintem mind.

Zubor Rozi az ÉvaMagazin online főszerkesztője

 

Kedves Tímea! Köszönjük a könyvet, egyszerűen gyönyörű, tartalmas, igényes! :)

Gabriella

 

Ez a mesekönyv valóban egy csoda! :) Nem csak a gyerekeket, hanem engem is elvarázsolt. Csodaszép az illusztráció és a történetek is szuperek :) Tényleg köszönjük, és várjuk a folytatást!

Tamás-Bényei Bernadett

 

Mikor várható a második kötet?  - Idén ősszel érkezik - De jó! Már nagyon várjuk! :) Minden mesét többször elolvastunk, de a Pillangós vérvételt  már legalább harmincszor! Mindig azt választja a 3 éves kislányom."

gadam.insta

 

Nagyon szépen köszönjük a a mesekönyvet, tegnap megérkezett. Imádjuk! :)

Kacskovics Erika

 

Irtó szuper a könyv! :) Zoé ma magától hozta, hogy 'Anu olvass!' :) Mostanában ritkán olvastunk, de annyira megjöt a kedve, hogy hogy két mesét is kért egyből. TEtszenek neki a rajzok és a storyk is. :) Mgérte beruházni, igazi élmény számára megint hallgatni a meséket! Köszönjük ezt az élményt!

Balázsné Koós Gréta

 

Noel kedvence lett a könyved! Minden este azt olvassunk! :)

Borcsok Viktória

 

Már Előrendeltem a folytatást, és hadd mondjam el, hogy menyire szeretjük az első könyvedet, a lassan 4 éves kislányom kedvence. Már hónapok óta minden nap olvasunk belőle, a Pillangós vérvétel a kedvenc, már kívülről tudjuk :) Ezt a könyvet vitték a gyerekek a nagyszülőkhöz is a nyaralásra. Nagyon várjuk az új történeteket.

Juhászné Ildikó

 

Emma imádta, Olívia és Nonó rögtön szimpi lett nekik. Meg Apa is. A vérvételes résznél, amikor kórházban vagytok, állandóan Apát kereste! Hol van Apa?!

Néhány héttel később:

Azt is írd ki, hogy nem tudom, hány hét telt el, de azóta semmi mást nem olvashatok, csak "Olíszia, Nonót" - így mondja :)

Zubor "IgenAnya" Rozália, az evamagazin.hu főszerkesztője

 

Mivel nemrègiben mindenhol dr. László Tímea könyve jött velünk szembe, mi is beszereztük. Most, hogy oda-vissza kìvülről fújjuk, megmutatjuk nektek is.

Nagyon kedves kis (igazàbòl hatalmas) könyvecske csupa èletszagú törtènettel. Olvastunk benne körömlakkozàsról, korcsolyàzàsról, sőt mèg arról a bizonyos rettegettről is. 
Amint làtjàtok csupa hètköznapi tèma, egy kedves csalàd főszereplèsèvel.
Ami pluszban hozzàtesz az amúgy is remek szöveghez, az a rendkívül aranyos illusztràció. :)

Luca vèlemènye:

Lucus szívesen lapozgatja ezt a könyvet.
Igaz, szegèny Beni kutya nèha bee, a gyìkocska meg brekk, de ez nem vàltoztat a lènyegen.
A kakàs rèsz külön nagy kedvenc, mivel most ezt a korszakàt èli... :)
A hajò meg teljesen làzba hozza. Szòval leszögezhetjük, hogy jò befektetès volt.❤

Kopasz család

 

Nagyon szépen köszönjük, megérkezett és teljesen magával ragadta a gyerekeket (is) a könyv. Nagyon sok mesekönyv van itthon, de mióta megérkezett Olíva , Nonó és Béni kutya csak és kizárólag ezt olvashatjuk ❤️ Alig várjuk a folytatást. Köszönjük és szívből gratulálunk ????

Kerek-Bócsi Beatrix

 

Szia!
Megkaptuk a könyvet, nagyon köszönjük! :)
A kisfiam még pici a történetekhez, de a képeket már most imádja. Azt hiszem, később is nagy kedvenc lesz a könyv. Kisgyermeknevelőként pedig külön öröm számomra, hogy megismerhettem ezt a könyvet, biztos, hogy sok anyukának ajánlani fogom. Annyira személyes, és mégis mindenki bele tudja magát képzelni a szereplők helyébe.
A képeslap nagyon jól esett. :)
Szívből kívánom, hogy még sok-sok mesekönyved jelenjen meg.

Zsigmond-Takács Orsolya

 

Belelapoztam a könyvbe. Gyönyörű! ???? Apa épp úgy néz ki, mint a férjem. ???? Részben ezért egészen biztosan tetszeni fog Kisfiamnak (3 éves). Ráadásul a kutyus nála mindent visz. Kislányom (7 hó) később élvezi majd. ???? Nagyon jó ötlet a sarkokba "rejtett" (szülőknek szánt) sok hasznos infó. ????

Szénási Szilvia

 

Most kaptam kézhez, az esti mese ebből lesz! Imádom a friss nyomda illatát, és gyönyörű a grafika, le a kalappal! Ilyen szép mesekönyv szerintem nincs a piacon még egy, nagyon igényes. Jó, hogy erre nagy hangsúlyt fektettetek. És gyorsan írd a következőt, hamar kiolvassuk! :) Remélem, hogy sikeres lesz, szerintem erre nagy igény van. Az Anna, Petiért is szinte ölték egymást az emberek, most itt van a hasonló korosztálynak, csak sokkal jobb minőségben.

Fürst Adrienn

 

Azóta is ezt olvassuk. A kedvence a koronavírus a végén. Ma az 5 éves unokanővérének is hármat kellett belőle olvasnom. Cipeli magával a házban és nem tud betelni a képekkel. Ja, az enyém, Zita, 3,5 éves. Abszolút favorit lett a könyv!

Vörös Zsuzsa

 

Szia! Mi csak este, elalvás előtt szoktunk Doriánnak olvasni az ágyban. És képzeld, az előbb idehozta csak úgy az asztalhoz, hogy olvassunk neki belőle. Szóval tökre tetszik neki. És most elkezdte színezni is, pedig azt se szokott. Szóval nagy a sikere a könyveteknek. :)

Donázy-Kraft Anett

 

A csajoknak négy mesét már elolvastam. Anyáékhoz mentek aludni, vitték a könyvet is, mert még ma ki kell olvasni :)

Zsemberi-Hegedűs Kinga

 

A kislányom nagyon szereti! Minden esténk kötelező darabja lett! Nagyon igényes és szerethető könyv lett! Gratulálok hozzá!

Károly Fábián Katalin, egy könyvimádó anya (Üveghegyentúl)

 

Köszönjük, imádják a könyvet! :) Nagyon aranyos és szép kidolgozású! Le sem teszik, amióta megkapták!

Eke Brigi