Barion Pixel A mesebeli anya civilben
Újra az ingatlan szakmában

A mesebeli anya civilben

Drága kedves olvasóim!

Engedjétek meg, hogy egy picit megmutassam a másik oldalam, aki a gyerekek előtt voltam, és aki a babás évek után Olívia, Nonó anyukájaként végre ismét lehetek. ☺️

Ez az oldal nem fog a civil munkámról szólni ezután sem, ez csak a mesekönyveké, de ahogyan eddig is megmutattam az igazi életünk egy-egy részét, úgy szeretném megmutatni most mit csinál Anya a valóságban, amikor nem az új mesekönyv pályázati elbírálását várja türelmetlenül :)

Anya végre visszatérhetett AZ INGATLAN SZAKMÁBA, ami mindig is az ő terepe volt.

Ingatlanforgalmi szakjogász – ingatlanközvetítőként dolgozom most már a City Cartellel, akiknél (főleg jogász) kollegáimmal együtt felsőkategóriás szolgáltatást nyújthatok az ügyfeleimnek.

Közel HÚSZ ÉVVEL ezelőtt kezdtem ingatlanközvetítéssel, az ingatlanirodák működésével, felépítésével és a munkatársak tanításával foglalkozni.

Az ingatlanok világa iránt olyan elhivatott voltam a kezdetektől fogva, hogy emellett lettem jogász, ingatlanforgalmi szakjogász, majd az ügyvédjelölti évek után a jogi szakvizsgát is letettem.

TÖBB EZER ÜGYFÉLLEL dolgoztam ezekben az években, és a célom mindig a KONSZENZUS megtalálása és a KÖLCSÖNÖSEN ELŐNYÖS ügyletek megkötése volt. Ezért is szeretem a szerződések jogát, mert ebben igazán teret kap a felek szabad akarata, az egyeztetések jelentősége, amiben a legjobban tudok segíteni.

Az ingatlanközvetítő szakma megítélése ma Magyarországon nagyon negatív, aminek számos oka van. Azonban egy FELKÉSZÜLT SZAKEMBER olyan tudással, tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel tudja segíteni az ügyfele legértékesebb vagyontárgyának sorsát, amivel többet is kihozhat belőle, mint azt a tulajdonos korábban gondolta.

Ezen értékrend mentén dolgozom a kollegáimmal, akikkel a célunk, hogy az ingatlanodat a lehető legmagasabbra pozícionáljuk, kihozzuk belőle mindazt, ami benne rejlik és olyan piaci előnyhöz juttassunk Téged, mint senki más. Mindezt magasan kvalifikált munkatársakkal és tőkeerős háttérrel, a LEGSIKERESEBB ÜZLETEKÉRT.

Fordulj hozzám bizalommal vagy ajánld munkámat ismerőseid figyelmébe bármilyen ingatlan üggyel kapcsolatban, legyen akár eladás, vásárlás, bérbeadás és kapcsolódó szolgáltatás (szerződéskötés, energetika stb.), és mindent megteszünk azért, hogy Te is elégedett ügyfelünk legyél.

Timi, vagyis a mesebeli Anya

https://citycartel.hu/


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!