Barion Pixel Arany középút
Mire számíthatsz tőlem

Arany középút

Mielőtt a történeteink elbeszélésébe kezdenék, mesélek egy picit arról, mire számíthatsz a blogon, milyen vagyok én és mit várhatsz az írásaimtól.

Sok időmbe telt, mire rájöttem, hogy mit adhatok másoknak. Nem találtam azt a konkrét dolgot, amiben tényleg igazán jó vagyok, ami iránt őszinte, kitartó érdeklődést tudok mutatni. Sok minden érdekel, de ezen területek közül egyiknek sem vagyok kiemelkedő képviselője.

Szeretem a beauty dolgokat, de nem értek a sminkhez, és a divathoz sem. Próbálok egészségesen enni és sportolni, de sokszor győz a csoki és a fáradtság. Fontos számomra a környezetvédelem és imádom az állatokat, de nem használtam mosipelust és nem járok tüntetni sem. Nem vagyok vegán, se gasztrotündér, és legfőképpen nem vallom magam tökéletes anyának. Ez mindközül a legfontosabb.

Sokszor megkaptam már, hogy a szélsőségek embere vagyok, mert ha – végre – döntést hozok valamiben, akkor azon teljes erőbedobással és elköteleződéssel dolgozom. Olyan energiákkal dúlva a lelkemben és akkora szenvedéllyel, mintha megváltani készülnék a világot :) Ennek ellenére az aranyközépútban hiszek, törekszem minden fronton legalább ’egész jól’ teljesíteni. Egész jól kinézni, egész sokszor főzni és elmenni edzeni is, ha úgy jön ki a lépés. Vigyázni a környezetre, megmenteni egy elkóborolt állatot, és mindenben megtenni a tőlem telhető legtöbbet. 

És mit tudok ebből adni másoknak? Szeretném leírni az életünket, a történeteinket annyi érzéssel és izgalommal, ami  képes megragadni a figyelmet. Szeretnék adni abból az energiából, ami bennem van, azokból a pozitív gondolatokból, amikkel tele van a lelkem. Szeretnélek megnevettetni az öniróniámmal, megmosolyogtatni a családi életünkkel, erőt adni a keményebb napokon és kellemes perceket szerezni a gyerekeidnek az életünk meseként történő leírásával. Ezért készül a mesekönyvem, amin naponta dolgozom. Szeretnék a Te és a családod részévé válni a mindennapjaink által.

Néha szórakoztatlak majd, máskor meghatlak, de azt szeretném, hogy megtaláljam azokat a szavakat, amik által igazán átadhatom magunkat.

Előfordul majd, hogy egy bejegyzésben vagy webes mesében aktualitásokra, időjárásra, a világ eseményeire reagálok, de soha nem politizálok. Az emberi értékek, a bizalom, egymás segítése nagyon fontosak számomra, és mások érzéseinek, véleményének a tiszteletben tartása is.

De ahogy megismertek majd, attól tartok hamar rájöttök, valójában milyen laza, közvetlen, sokat beszélő és mennyire tipikus ANYA vagyok :) A mesekönyves anyuka, aki az Olívia, Nonó és Beni kutyát írja.

      


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!