Barion Pixel Olívia, Nonó és a segítő kezek I. és II. kötet együtt kedvezményesen
local_post_office
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról, akciókról!
Könyv

Olívia, Nonó és a segítő kezek I. és II. kötet együtt kedvezményesen


Az Olívia, Nonó mesék folytatásában a kedves, hétköznapi történetek mellett érzékenyítő meséket olvashattok.

Rendeld meg a két könyvet együtt kedvezményesen, vagy keresd őket külön-külön a vásárlás fül alatt!

 

Folytatódnak a család izgalmas történetei, ám a segítő kezek első részében megismerkedhettek egy különleges kislánnyal és a kerekesszékes bácsival is.

 

A második részben pedig egy mosolygós, Down-szindrómás kisfiúval, aki kacagva fedezi fel a nagyvilágot, és megtudhatjátok azt is, hogy az ovistársunk nem az anyukája pocakjából született. Az örökbefogadás mellett kiderül az is, hogy Anya és Apa néha veszekednek, és külön fejezetet kap az élet legnehezebb része, amikor a Papa beteg. Ennek a mesének minden sorát az édesapám iránti végtelen szeretetem szülte, aki minden nap harcot vív a rákkal, hogy még egy kicsit együtt lehessen velünk, és a csodálatos unokáival.

 

Ami igazán különlegessé teszi ezt a két könyvet, hogy nem csak a családunk valódi bennük, hanem az érzékenyítő mesék szereplői is, akikkel őszinte beszélgetéseket olvashattok majd a blogon. Szeretném átadni azt az értékrendet és szemléletet az Olvasók számára, hogy a világon minden ember egyformán értékes, fontos és tiszteletreméltó. Hogy a közösségbe kerülés első napjaitól kezdve legyen természetes, hogy másokat nem bántunk. És ahol tudunk, ott segítő kezet nyújtunk egymásnak.

 

Az Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. könyvek összesen tíz mesét foglalnak magukba. Ezek a könyvek egyelőre nem kerülnek be a könyvesboltokba, kizárólag itt tudod őket megvásárolni.

 

Ha szeretnéd dedikálva kérni a könyved, kérlek, hogy a rendelésnél megjelenő üzenet ablakban jelezd nekem :)

7 490 Ft

shopping_cartKosárba