Barion Pixel Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. MESEKÖNYVEK EGYÜTT színezővel és foglalkoztatóval
További képekért kattints a képre
Könyv

Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. MESEKÖNYVEK EGYÜTT színezővel és foglalkoztatóval


Az Olívia, Nonó és a Segítő kezek I. kötet az Olívia, Nonó sorozat második könyve, amiben a hétköznapi mesék közé szőve olvashatsz érzékenyítő történeteket.

 

Homoktenger című mese egy fogyatékkal élő kislány barátságáról szól, a Kerekesszékes bácsi története pedig megmutatja, hogy így is lehet teljes és boldog életet élni, ha igazán szeretnénk. A Segítő kezek köteteinek érzékenyítő meséi segítenek, hogy gyermekeink másokkal szemben nyitottak és elfogadóak legyenek, a szülőknek pedig segítséget nyújtanak abban, hogy a különleges helyzetekről beszélgessenek a kicsikkel. Értékrendet teremtő mesék óvodás kortól egészen az alsó tagozat végéig.

A könyv keménykötésű, 84 oldal terjedelmű.

 

Az Olívia, Nonó és a segítő kezek I. része összesen öt mesét foglal magába, amelyből két történet foglalkozik érzékenyítő témakörrel, a fogyatékkal élő gyermek barátáságával és a kerekesszékes élettel. Ezek a mesék a hétköznapi történetek közé illeszkednek, hogy ne legyenek megterhelőek a gyerekek számára. Folytatása a Segítő kezek II., amiben újabb öt mesét olvashattok, köztük három új érzékenyítő történettel. Megtalálod külön, és csomagajánlatban is a webshopban.

 

Az Olívia, Nonó és a Segítő kezek II. kötet az Olívia, Nonó sorozat harmadik könyve, amiben a kötet első feléhez hasonlóan hétköznapi mesék közé szőve olvashatsz érzékenyítő történeteket.

 

Kis felfedező című című mese egy Down-szindrómás kisfiúról szól, a Két születésnap az örökbefogadásról, a Papa beteg című történet pedig a gyógyíthatatlan betegségről, az élet körforgásáról. A Segítő kezek köteteinek érzékenyítő meséi segítenek, hogy gyermekeink másokkal szemben nyitottak és elfogadóak legyenek, a szülőknek pedig segítséget nyújtanak abban, hogy a különleges helyzetekről beszélgessenek a kicsikkel. Értékrendet teremtő mesék óvodás kortól egészen az alsó tagozat végéig.

A könyv keménykötésű, 74 oldal terjedelmű.

 

Az Olívia, Nonó és a segítő kezek II. része összesen öt mesét foglal magába, amelyből három történet foglalkozik érzékenyítő témakörrel. Ezek a mesék a hétköznapi történetek közé illeszkednek, hogy ne legyenek megterhelőek a gyerekek számára. A segítő kezek két kötetét megtalálod a webshopban külön-külön, és csomagajánlatban is kedvezményesen.

 

A Segítő kezek két kötetét együttesen kedvezményesen vásárolhatod meg SZÍNEZŐVEL és FOGLALKOZATÓVAL - amikben kedvetek szerint színezhetitek ki a képeket, a feladatok pedig segítenek felkészülni a sikeres iskolakezdésre.

10 360 Ft

9 324 Ft

10%
shopping_cartKosárba