Barion Pixel A FeMini Box augusztusi nagykövete lettem!
local_post_office
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról, akciókról!
Blog plusz

A FeMini Box augusztusi nagykövete lettem!

Idén nyáron az a megtiszteltetés ért, hogy én lehetek a FeMini Box augusztusi kampányának nagykövete, egy nagyszerű vállalkozásé, ami igazán különleges csomagokat állít össze nekünk, nőknek.

Fotó: Pure&Pastel Orsi

De mi az a FeMini Box?

  • Egy meglepetésdoboz, ami kéthavonta limitált darabszámban elérhető, ami jól mutatja egyediségét, és hogy nem mindennapi termékeket találtok benne.

Minden egyes összeállítása olyan témákat érint, melyek a nőket nap mint nap foglalkoztatják és mindennapi életüket érintik:

natúrkozmetikumok, dekorkozmetikumok, smink kiegészítők, hajápolási termékek, háztartási kiegészítők, egészségmegőrzési és életmódhoz kapcsolódó különlegességek, papír-írószer termékek, ékszerek, lakásdekorációs termékek, valamint baba-gyermek-mama meglepetések és delikát ételkülönlegességek

  • A FeMini Box tulajdonosának, Örsi-Korényi Szilviának célja, hogy a meglepetésdobozok által a vásárlók olyan hasznos, igényes márkákra és termékekre leljenek, melyek különleges pillanatokat hoznak, használatuk szebbé teszi mindennapjaikat.
Fotó: Pure&Pastel Orsi

Az augusztusi összeállításban az édesanyákon van a fókusz, ezért kapta a ’Mommy Box’ fantázia nevet.

Da biztos lehetsz benne, hogy minden box összeállítását szeretni fogod, ugyanis

1. Kapsz egy gyönyörű női, tematikus dobozt 9-11 minőségi, értékes meglepetéstermékkel.

2. Pénzt spórolsz: a benne található csodálatosan egyedi meglepitermékek értéke bőven meghaladja a FeMini Box árát (kb. féláron rendelheted meg). Ráadásul még szállítási díjat sem kell fizetned.

3. FeMini Box-ban található kiadvány sem kutya (márkák bemutatása, kuponfüzet sok-sok kedvezménnyel…)

4. Időt spórolsz: kipróbálhatsz újdonságokat az általad még akár kevésbé ismert különléges márkáktól

5. Ráadásként még izgulhatsz is, mivel a boxok limitált számban készülnek, így a rendelésnél gyorsnak kell lenned, le ne maradj róla.

És ami még izgalmasabbá teszi a rendelést ebben a kampányban, hogy öt ajándékdobozba egy-egy Olívia, Nonó és Beni kutya mesekönyvet is rejtettünk, így azok közül, akik megrendelik a csomagokat, a bennük lévő 8-9 termék mellé még egy mesekönyvet is kapnak ajándékba!

Fotó: Pure&Pastel Orsi

A kiszállítás ingyenes, az augusztusi boxok már készülnek, rendelni pedig itt tudtok belőle augusztustól:

 https://feminibox.hu/rendeles/

A csodálatos fotókat pedig Pure &Pastel Orsi készítette, akinek munkáit megnézhetitek az alábbi linken:

 https://pureandpastel.com/


Ovis mesék érzékenyítő történetekkel, amikben nincsenek szörnyek, ufók és más furcsaságok, de nagy hangsúlyt kap az elfogadás és egymás segítése, sok-sok szeretettel megírva.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!