Barion Pixel Bemutatom az Xplora X5 Playt
Okosórával a gyerekek nyomában

Bemutatom az Xplora X5 Playt

Mindig tudtam, hogy ha eljön az idő, amikor már több időt vagyunk távol a gyerekektől, akkor a legmodernebb eszközöket fogják kapni, hogy kapcsolatban legyünk egymással, és a távolból is őrizhessük őket.
Mindent megtennénk, hogy megóvjuk őket, hogy vigyázzunkk rájuk, hogy elérhetőek legyünk számukra, amikor csak szükség van ránk, és ehhez tökéletes megoldást nyújt az Xplora X5 Play gyermek okosóra. Amivel szeretném meglepni az egyik kis olvasómat 61.990 Ft értékben! 

Gyere, és játssz az óráért ezen a linken: https://www.instagram.com/p/CXOvvYdIKvU/?utm_medium=copy_link

Nem lehetünk mindig mellettük, hiszen több órás torna edzéseken vesznek részt, előttünk áll az iskolakezdés, és van, hogy a mamáék veszik át tőlünk a staféta botot, de mi olyankor is ott vagyunk a háttérben az első okosórájukkal, az Xplora X5 Play-el, ami jóval több, mint okosóra.
Egy biztonságos bevezetés a digitális világba a ’tech-first’ generáció kicsijeinek. Abban hiszek, hogy szülőként biztosítanunk kell azokat a kereteket, amik közt a lányaink tudatos felhasználókká válhatnak, és a modern eszközöket előnyükre tudják majd fordítani.
Az óra szülőként azt nyújtja nekünk, hogy bármikor láthatjuk, hol vannak a gyerekek. Biztonsági zónát állíthatunk be, például ha biciklizni mennek, és értesítést kapunk, ha távolabb kerülnének ennél.

Az okosóra telefon is egyben, felhívhatjuk egymást, de őket csakis az hívhatja, akinek hozzáférést adunk. Láthatjuk, mikor és kivel kommunikálnak, és ha bajba kerünének, vészjelzést küldhetnek nekünk.
Az óra eközben mozgásra ösztönzi őket, lépésszámlálójával pontokat gyűjthetnek, azokat pedig ajándékokra válthatják.

Hogyan működik az óra a gyakorlatban? Először is kell hozzá egy SIM kártya, amit beleteszel majd aktiválod (felhívod a szolgáltatót és követed az utasításokat). Ez ugyanaz a folyamat, mint egy feltöltő kártyás telefonnál, így tudtok rajta telefonálni.

Szülői kontroll és beállítások: a telefonodra letöltöd hozzá az applikációt, itt tudod beállítani, ki hívhatja fel a gyermeked, illetve ő kit hívhat. Fotót is tegyél mellé – hiszen a kicsik még nem tudnak olvasni – az alapján látja, kit hív.

Hangüzenetet is küldhettek egymásnak – és ha már tud írni, akkor szövegeset is. Fotózni is lehet az órával, így a gyerkőc meg tudja mutatni Neked hol van, mit lát.

Mi a helyzet a méretével, súlyával? Hiszen aprócska karokon kapnak helyet, fontos, hogy kényelmes viseletet nyújtsanak a gyerekek kis karjai számára. Az óra nagyon könnyű, egyáltalán nem megterhelő a gyerekeknek, bár egy 4-5 éves kezéhez képest nagynak tűnhet – de higgyétek el, a jó használhatóság, minőség miatt szükség van ekkora kijelzőre, és tényleg nem zavaró.

Még egy fontos szempont, hogy vízálló-e. Kádba, medencébe ne vigyétek, de kisebb vízmennyiség nem árt meg neki (IP 68 a besorolása – vagyis ha beesik a vízbe, 1 méterig, max. 30 percig nincs baja) – ezt nem próbáltuk ki :) Szeretnénk, ha még jó sokáig működne és vigyázna a gyerekekre, úgyhogy szeretettel ajánlom azoknak a szülőknek, akik hozzánk hasonlóan támogatják a racionális keretek közti okos megoldásokat!


És most figyeljetek, mert a legjobb még csak most következik!

Szeretnék valakinek örömet szerezni, és az egyik kis olvasómat meglepem egy ilyen okosórával, amihez nincs más dolgod, mint játszani velem az Instagramon, hogy Te lehess az a szerencsés, akinek ajándékba érkezik egy ilyen a fa alá!

Gyere, és játssz az óráért ezen a linken: https://www.instagram.com/p/CXOvvYdIKvU/?utm_medium=copy_link

A nyeremény óra színét természetesen a nyertes választhatja ki, van rózsaszín, kék és szürke keret hozzá.

Az Xplora X5 Play okosóra minden tekintetben egy értékes ajándék, amivel örömet szerezhettek a modern kor gyerkőceinek. Mindent megtaláltok róla https://xplora.hu/products/x5-play?variant=39781965496525 oldalon, ahol a megvásárlására is lehetőség van, de megtaláljátok még a Telekomnál, illetve a Média Marktban is.

Sok szerencsét kívánok a játékhoz, és bízom benne, hogy Ti is úgy örültök ennek a lehetőségnek, mint amekkora szeretettel szerveztem Nektek a játékot.

Ezt a bejegyzést az @xplora_hu támogatta, a blogban szponzorált tartalom is található.


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!