Barion Pixel Beszélgetés az Olívia, Nonóról élő adásban
Az első tévés szereplés

Beszélgetés az Olívia, Nonóról élő adásban

Az a megtiszteltetés ért, hogy behívtak a Pesti TV Gerilla bár című műsorába, élő adásba beszélgetni a mesekönyvemről! :)

Nagyon köszönöm a lehetőséget, és bár aki látta az adást, kivétel nélkül állítja, hogy milyen magabiztosnak tűntem, de az igazság az, hogy nagyon lámpalázas vagyok, és most is, mint minden szereplés előtt, nagyon izgultam.

Mindenesetre a műsor után már senkinek nem lehet kételye afelől, hogy tényleg rengeteget beszélek, amin az izgulás a legkevésbé sem segít. Ilyenkor ugyanis még többet :)

Bízom benne, hogy lesz még ilyen megtiszteltetésben részem, és egyre jobban, ügyesebben fogom tudni teljesíteni ezt a feladatot.

Egyébként nagyon érdekes és izgalmas egy tv stúdióban járni, látni a háttérmunkálatokat, hogyan zajlanak a folyamatok. Legszívesebben készítettem volna videót, vagy legalább néhány képet, de az a helyzet, hogy az élő adásnál másodpercre pontosan történik minden, nem igazán van lehetőség ilyen ’kis plusz programokra’.

Időre érkezel, a sminkes korrigálja a bőrödet, hogy ne csillogjon az erős világításnál sem, majd a technikus hozza a mikrofont a ruhádra.

Ezután elfoglalod a helyed, és már körbe is vesznek a kamerák, fekete lencséjük félelmetesen figyeli minden rezdülésedet.

A műsorvezetők fülében pici füles, amin kapcsolatban vannak a stáb többi tagjával és egymásnak instrukciókat adnak, majd elkezdődik a visszaszámlálás, 10, 9, 8, 7... 3 másodperc a kezdésig: és ott vagy, benne a tévében!

A férjem eközben itthon vigyázott a lányokra, akik majd kiugrottak a bőrükből, amikor megláttak engem a nagy képernyőn. Szólongattak is, és csodálkoztak, leginkább azon, hogy ha beszélnek hozzám, miért nem válaszolok?! Utána nekifutásból a nyakamba ugrottak, amikor hazaértem, és Olívia, mint mindig, érdeklődve nézegette a begöndörített hajamat (mert itthon a legtöbbször egy összefogott, egyenes copffal látnak.)

A műsorvezetők, Cserpes Laura és Ferkó Dániel segítőkészek és kedvesek voltak, a találkozás kellemes élményként maradt meg bennem.

A műsorba bekapcsolódott skype-on Dr. Antalfai Márta klinikai pszichológus is, aki a mesék fontosságáról, és arról beszélt, hogyan segitenek a szülők számára ezek a történetek a napi rutin kialakításában, egyes feladatok megoldásában.

Minden izgalmam ellenére jó érzés volt megugrani ezt a lépcsőt és legyőzni a saját félelmeimet a szerepléssel kapcsolatban, és bízom benne, hogy minden egyes ilyen lépcsővel sikerül jobban megismertetnem az Olívia, Nonó meséket a közönséggel.

Az adást megnézhetitek ezen a linken:

 https://pestitv.pestisracok.hu/2021/03/26/ket-kislanya-olivia-es-no-ad-neki-ihletet-dr-laszlo-timea-szerzo-a-gerilla-barban/

Azt hiszem, hogy ezután senkinek nem lehet kétsége afelől, hogy tényleg nagyon sokat beszélek :-D


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!