Barion Pixel Életem legfontosabb apák-napi bejegyzése
Apák-napja

Életem legfontosabb apák-napi bejegyzése

Ez a bejegyzés az én Apukámhoz szól. Most nem az én gyerekeimről fogok írni, hanem arról, amit én kaptam Aputól, bízva abban, hogy szülőként képesek leszünk úgy végigmenni az utunkon, hogy mi is visszakapjuk ezt a kislányainktól. 

Azt a végtelen szeretetet, amit én érzek a szüleim iránt. Köszönetet, tiszteletet, szavakba nem önthető határtalan hálát, amit hosszú évek alatt sem tudtam soha eléggé kifejezni.

Az én Apukám számára én tökéletes vagyok. Nem öregszem, nem változom, okos vagyok és szép. 

Csillogó szemmel néz rám és érzem, ahogyan szavak nélkül is szeret. Átölel a tekintete, lelkemre féltő takarót borít fél kezének egyetlen érintése is.

A világgal harcba szállna értem, ölelése megóv széltől, gonoszoktól, s a legkisebb bántásra is háborúra indulna, mint kivont kardú katona.

Szavaimban sosem kételkedik, bennem örökké hisz és bízik, kérdezés nélkül véd meg bárkitől, és az éjszaka közepén is jött, amikor hívtam, hogy vigyázzon rám.

Az én Apukám számára én a  legcsinosabb anyuka vagyok. Nem öregszem, nem változom, és hogy két  unokája van, az számára a csoda. Csillogó szemmel nézi őket, és fél szavuknak egyetlen hangja lelkére édes takarót borít.

A világon nincs számára olyan végtelen szépség, kedvesség és finomság, mint a pici unokái, s értük a csillagokat két kezével lehozná.

Az én Apukám mellett én királynő vagyok. Tündérmesék hőse, az ő csikója, csibéje, kicsikéje. Véget nem ér a becézése. Mindig hitt abban, hogy bármi lehetek, de nem számított neki más, csakhogy boldog legyek.

Ha arról van szó, miért fontos egy apa, számomra egyszerű a válasz. Csak ezt az érzést kívánom a kislányaimnak, amit én kaptam és kapok: hogy létezik a világon egy férfi, aki szemében én örökké kislány, örökké tökéletes vagyok.

Történjék a világon bármi, mondjon, vagy tegyen bárki bármit, Ő megvéd és karjaiba fonva megszűnik a világ, nem számít se pénz, se mások, mert mellette Anyu és én vagyunk a mindenség, és ennél az érzésnél többet senkinek sem kívánhatok.

Az én Apukám mellett én ezt érezhetem, ezért végtelen a hálám, a szeretetem.

Nagyon szeretlek Apu, és minden nap csak arra gondolok, hogy minél több fájdalom nélküli közös napunk lehessen még.

Ezt kívánom Neked, nekünk Apák napján, aki örökre a Te kislányod leszek.


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!