Barion Pixel Festünk, csiszolunk
local_post_office
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról, akciókról!
DIY projekt

Festünk, csiszolunk

Van egy szuper kis kerti padunk - mármint a gyerekeknek van - IKEÁS, fából készült, még ajándékba kaptuk a családon belül, és az évek sajnos eléggé megviselték szegényt.

Kapott esőt, havat, hideget, meleget és tűzte nap, ette vagy, de olyan kis praktikus, hogy szerettem volna a kertépítés után is megtartani, és beilleszteni a megszépült környezetbe.

Mivel a terasz szürke kőből készült, így a napernyő fa állványát is lefestettem szürkére, és úgy gondoltam, a kis pad sem lesz olyan nagy munka. Nem is vettem elő hozzá csiszológépet sem – ez rossz ötlet volt.

Az év első igazán meleg napján, tűző napon 36 fokban, csiszolópapírral és egy darab fával nekiálltam lekapni róla a még rajta lévő barnás festéket, ami végül egy három órás munka, és teljes leégés lett, ami a hátamat illeti. További két óra festés (háromszor kellett átkenni, hogy szépen fedje a szürke kombinált festék) után az eredmény viszont csodálatos lett. Finom, sima felszínű és egyenletes szürke színű, a teraszhoz tökéletesen passzoló padocska, a gyerekek azóta is ehhez ülnek le enni, rajzolni, játszani.

Igaz, két napig csak oldalt fekve aludtam, de olyan jó ránézni! :)

Így készült:


Ovis mesék érzékenyítő történetekkel, amikben nincsenek szörnyek, ufók és más furcsaságok, de nagy hangsúlyt kap az elfogadás és egymás segítése, sok-sok szeretettel megírva.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!