Barion Pixel Görkori
Sportajánló

Görkori

Mindenféle sport lehetővé tétele a gyermek számára – avagy milyen jó, hogy körbejárható (gurulható?) a házunk 

Olívia nagyon sportos alkat, és élvezettel próbál ki szinte minden sportot, kicsit bajban is vagyunk, hogyan szűkítsük majd le egy vagy két olyan sportágra a rendszert, ami mellett valamelyiket magasabb szinten tudja űzni. Egyelőre csak annyit teszünk, hogy biztosítjuk számára a lehetőséget, hogy mindent, amit szeretne kipróbálhasson, és hagyjuk, hogy élvezze ezt a szabadságot. A covid időszak egyébként is korlátozottá tette a sportolásunkat, mert ő nem versenyző, így csoportos órákra az elmúlt félévben nem járhatott.

Végre Nonó is kezd nyitni egy kicsit, és bár ő élvezettel ücsörög a kanapén, mostanra nagyon ügyesen biciklizik önállóan, és elképesztően cuki, ahogy Olívia tanítja görkorizni (igaz, engem a frász kerülget, hogy mikor törik össze magukat, meg a járólapot is – van egyébként bukósisak, térd-, könyök-és csuklóvédő felszerelésünk is, menő, lila.)

Ezt nézzétek:

A görkorival egyelőre biztonságosabbnak éreztem a benti terepet, és hát a Parkfalu viakoloros utcái nem dobnak a korizás élményén sajnos :)

De eljön majd a kinti száguldás ideje is, addig még beszerzek én is egy új korit, mert az előzőt még akkor kaptam, amikor még azt hittük, hogy nőni fog a lábam, de az megállt a 37-esnél (ugyanitt 39-es szürke-fekete, szép állapotú Roces görkori jelképes összegért eladó :)

A csajok koriját a Decathonban szereztük be, 5990 Ft és állítható méretűek 26-28-es és 28-30-as méretek között. Ár-érték arányban szerintem tökéletesek, nekünk jó választásnak bizonyult.

Amint meglesz a védettségi igazolványunk, megyünk majd újra a jégre is csúszni, találkozhattok velünk a Pólusban vagy a Vasas pályán! :)

 


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!