Barion Pixel Gyors megoldás, ha friss sütire vágyik a társaság
local_post_office
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról, akciókról!
Story csütörtök

Gyors megoldás, ha friss sütire vágyik a társaság

Alapvetően törekszem az egészséges életmódra, figyelek, hogy a gyerekek naponta friss gyümölcsöt egyenek és elegendő folyadékot vegyenek magukhoz, de van az úgy, hogy nincs idő a teljes kiörlésű receptekkel küzdeni.

Néha olyan jó csak gyorsan összedobni valamit, hogy inkább játékkal, nevetéssel töltsük az időt.

A közös játék mellé gyors és finom megoldás a Dr. Oetker Muffin alapja, mert két tojáson, egy kis olajon és némi vizen kívül nincs is szükség hozzá másra.

Pillanatok alatt összekeverhető a tészta, a csokidarabok be vannak készítve a dobozába, a muffin formákkal együtt, így még az is könnyen el tudja készíteni, aki egyébként soha, semmit nem süt, és nincsen erre berendezkedve.

Nézd csak:

Persze, ettől még a házit, egészségesebb verziót preferálom, de néha lehet bűnözni. Mindenki próbál minden elvárásnak megfelelni, hogy oko-bió-mosi-hazai stb. legyen minden. De tudni kell elengedni is a dolgokat, csak egy kicsit, hogy ne szakadjunk szét. Különben így járunk:

 


Ovis mesék érzékenyítő történetekkel, amikben nincsenek szörnyek, ufók és más furcsaságok, de nagy hangsúlyt kap az elfogadás és egymás segítése, sok-sok szeretettel megírva.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!