Barion Pixel Kenuval a Bodrogon
Élményajándékok - programajánló

Kenuval a Bodrogon

Olívia születésnapi élményajándékainak sorában a kenuzás volt a következő, amit egy nyíregyházi hosszúhétvégén ejtettünk meg a Bodrogon.

Tokajnál, az Unió Vízitelepen bérletünk négyszemélyes kenut (6000 Ft egy teljes napra, elegendő volt előző nap szólni telefonon), ahol egyébként hajóbérlésre is van lehetőség.

A Bodrog békés, lassúfolyású folyó, ami tökéletes helyszín evezésre kisgyerekekkel is. Természetesen mentőmellényt mindenki kapott, a lányok pedig imádták a vadvízi programot. Igaz, Olívia eleinte sokat aggodalmaskodott, mi történne, ha beleesne a vízbe, de a végére olyannyira feloldódott, hogy természetesen alig akart kiszállni a kenuból.

A Bodrog partja igazán buja, szinte dzsungel benyomását kelti, és az egész környezet, az evezés, a víz, a rengeteg növény körülöttünk szinte más világba repít a városi zsibongásból. Nagyon jó feltöltődésre, kikapcsolódásra, akár kettesben, akár családilag.

Egy gyors ebédet a közeli ’Lebuj’ Pincefogadóban ettünk, ahol a sok vendég ellenére is nagyon gyors volt a kiszolgálás, az ebéd is finom volt. A Nyíregyházi szállásunk pedig a (sok választási lehetőség híján, mivel szinte alig találtunk szabad szobát) a Kemencés Szállodában volt, aminek felső szintjén aludtunk egy éjszakát, és itt helyben vacsoráztunk is. Minden rendben volt a szállással és a vacsorával.

A következő élménybeszámoló a méltán népszerű Boldogkőváralja lesz :)


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!