Barion Pixel Március 1-től drágább lesz a csomagküldő
Fontos technikai információk

Március 1-től drágább lesz a csomagküldő

Kedves Olvasóink, 

Sajnálatos módon a csomagküldő.hu március 1-től áremelést hajt végre, így már csak a mai napon elérhető a 650 Ft-os szállítási díj a rendeléseknél.

Ha szeretnétek még ezen a 650 Ft-os csomagszállítási díjon rendelni, kérlek, hogy tegyétek meg a mai napon, mert éjféltől feljebb megy az ára.

A webshopban az átvevőhelyek listájában láthatjátok, hol vannak az átvevőpontjaik, számos hellyel rendelkeznek országszerte.  Emellett természetesen megmarad a háztól-házig szállító MPL is.

Ha a bankkártyás fizetésnél elakadtok a rendelésnél, mert nem áll rendelkezésre a rendelés megerősítéséhez szükséges kód, fizethettek átutlással is: Olívia, Nonó Kft. Raiffeisen Bank Rt. 12021006-01744194-00100001.

Átutalás esetén kérlek, e-mailben írjátok meg nekünk, hogy milyen névről utaltatok, a könnyebb beazonosíthatóság végett.

Jelenelg azon dolgozunk, hogy a mesekönyv megvásárolható legyen több országos könyvterjesztő hálózatban is, de a bolti terjesztésnél várhatóan többletköltség fog rárakódni, a weboldalon azonban később is szeretném Nektek a legkedvezőbb árakat biztosítani.

Jövő héten pedig felkerül a webshopba a mesekönyvhöz tartozó színező is, így nem kell majd egyesével nyomtatni a weboldalról letölthetőket, hanem megrendelheted a a teljes színezőt akár a mesekönyvvel egyben :)

Fotó: Mezősi Gréta
Fotó: Mezősi Gréta

 

 

 

 


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!