Barion Pixel Megújul a blog
Izgalmas, új tartalmak jönnek

Megújul a blog

Jövő héttől új, izgalmas tartalmakkal várja weboldalunk a kis olvasóit, egy mindenki számára jól követhető és változatos heti tematika szerint.

Nem maradnak el Anya érzelmes, olykor önirónikus írásai sem, sőt, szeretnék olyan beszélgetőpartnereket is bevonni ezekbe a bejegyésekbe, akiknek a történetei a mi témáinkhoz, vagy a mesekönyv folytatásához kapcsolódnak. Különösen az érzékenyítő mesék kapcsán, mert számos olyan élethelyzettel és csodálatos anyával találkoztam (még ha csak virtuálisan is) az elmúlt időszakban, akikkel megtiszteltetés lenne egy mélyebb beszélgetés.

Elsőként azonban Mezősi Gréta fotós - jogász kollegináról írok majd, és arról, milyen érzés váltani egy nagy tisztelettel övezett, komoly hivatásról a kreatív világba.

Fotó: Mezősi Gréta

A legnagyobb újdonság az oldalon a Keddi élő mese lesz, ahol olyan videókat láthattok majd, amiken fejből mesélek Nektek és gyermekeiteknek, hogy megszeressétek, netán kedvet kapjatok Ti is egy spontán esti meséléshez. Ezek a történetek nincsenek előre megírva, ezért élők, a mesélés közben születnek és válnak kerek, egész történetté.

A hálózsákokért köszönet: https://kolyokalso.hu

Reméljük, hogy az ovik is (biztonsággal) kinyitnak majd, de a kicsik számára Szerdánként hozok új Olívia, Nonó foglalkoztatót, Csütörtökön pedig egy kis családi videót, képeket az életünkből.

A Péntekek már a hétvégére hangolódásról fognak szólni, tippekkel és ötletekkel, Vasárnaponként pedig élménybeszámolóban nézhetitek meg, hogy merre jártunk, és milyen tapasztalatokat szereztünk egy-egy program alkalmával.

Addig is kövessetek minket az Instagramon és a Facebookon is, folyamatosan láthattok tőlünk aktuális dolgokat ’történetben’ (storyban) ezeken az oldalakon.

Aki még nem tette, iratkozzon fel hírlevelünkre, mert hasznos inromációkat osztok majd meg ott is Veletek.


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!