Barion Pixel Mesélj, Anyukám! podcast vendége voltam
Blog plusz

Mesélj, Anyukám! podcast vendége voltam

Nagy megtiszteltetés ért nemrég, amikor Zubor Rozi (az Éva Magazin szerzője, #Igenanya) meghívott egy beszélgetésre a Mesélj, Anyukám! podcastba:
https://meselj-anyukam.simplecast.com/episodes/75-miert-es-hogyan-lesz-valaki-ingatlanjogaszbol-mesekonyviro

A műsor négy házigazdája, Rozi, Endrész Timi, Lugosi Dóri és Wéner-Kovács Fanni egy olyan összeszokott és összetartó, egymást- és más anyákat támogató csapat, akik között a vendég úgy érezheti magát, mintha stúdió helyett hazaérkezett volna. Érződik a lányok közötti tisztelet, a humor, a felszabadultság, az elmúlt évek közös múltja és tapasztalata, amivel egységet alkotnak.

Kicsit féltem is belecsöppenni ebbe a bizalmi légkörbe kívülállóként, de a közvetlenségük mellett én is otthon éreztem magam a négy fal között. A hangulatot oldotta Dóri legkisebb babája, aki aktív résztvevője volt a felvételnek, és cukiságával néha hozzátett egy kicsit az aznapi adáshoz.

Mind a négy műsorvezető gyönyörű nő, csodálatos anya, és olyan barátai egymásnak, ami példaértékű. Köszönöm nekik, hogy én is részese lehettem ennek a műsornak, amiben beszélgettünk az Olívia, Nonó és Beni kutya indulásáról, megszületéséről, anyaságról, mindennapokról, social médiáról és tudatos online jelenlétről, és ez a beszélgetést most már ti is meghallgathatjátok az alábbi linken:

https://meselj-anyukam.simplecast.com/episodes/75-miert-es-hogyan-lesz-valaki-ingatlanjogaszbol-mesekonyviro

A Mesélj, Anyukám! elérhető a Spotify-on is, és a nagyszerű műsorvezetőket megtaláljátok külön-külön is a saját blogjukon, illetve az Instagramon:

Rozi: https://www.evamagazin.hu/szerzo/zubor-igenanya-rozalia-54

Tim: https://heychicks.blog.hu/

Dóri: https://dankacsoda.hu/

Fanni_ http://anyaborben.blogspot.com/

Még egyszer köszönöm, hogy itt lehettem!


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!