Barion Pixel Mikor mehetünk már korizni?
Story csütörtök

Mikor mehetünk már korizni?

Mivel Anya élete sportja a korcsolya (mármint lélekben, mert pályafutását igencsak korán befejezte e téren), így Olívia már 2,5 évesen jégen volt és a mai napig nagyon szeret Anyával korizni. 

Nagyon szeretnék minél több sportot megmutatni a gyerekeknek, hogy lehetőséget kapjanak kipróbálni őket, ám Nonónál egyelőre nem járok nagy sikerrel a lehetőségek felkínálásával: ő ugyanis diplomatikusan visszautasítja a próbálkozásaimat.

Nézd csak meg:

A covid időszak előtt minden héten jártunk korcsolyázni, régebben a Vasas Jégcsarnokba, később a Pólus Centerbe (mivel ott nincs olyan hideg :), és sokáig ez kifejezetten a nagytesós Anya-lánya programunk volt Olíviával. 

Ha már olvastad a mesekönyvet, akkor ismered is ennek történetét :)

Az elmúlt évek alatt egyszer adódott lehetőségünk befagyott tavon is korcsolyázni, két éve, amikor olyan hideg volt, hogy Gödöllőn rámehettünk az autómosóhoz közeli picike tóra.

Nagyon várjuk, hogy megérkezzen a védettségi kártyánk, aminek birtokában újra kinyílik a világ. Olívia sokszor kérdezgeti, mikor mehetünk már újra a jégre, de reméljük, hogy már nem kel sokat várni és feltöltődhetünk az új impulzusokkal.

Te mivel szeretnél töltődni a hosszú bezártság után?

 


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!