Barion Pixel Plan Toys fajátékok
local_post_office
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról, akciókról!
Játékajánló

Plan Toys fajátékok

Kinek a kislánya imád sminkelni? :)

Olívia nagy érdeklődést mutat az én (nagyon féltett :) sminkkészletem iránt, és szereti eljátszani, hogy ő is kisminkeli magát. Néha megengedem neki, hogy használja a rúzsomat, vagy kap egy kis pirosítót.
Most viszont egy igazi fából készült, gyönyörű játék-sminkkészlettel játszottunk, ami mellett nem kell félnem, hogy tönkremegy a sajátom, vagy hogy összekenik vele a lányok a fél házat :)
Semmilyen téren nem szeretem a pazarlást, ezért is áll közel a szívemhez a PlanToys filozófiája és ahogyan ezek a játékok készülnek. Maximálisan felhasználják a fahulladékot,  de ami mégis megmarad, annak energiája ellátja árammal a környező falvakat.
 
Sok más, minőségi játékot találtok még a https://www.anyaparadicsom.hu/ oldalon, mert a kínálatukban nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatos termékpaletta összeállítására. Én alig tudtam választani.
Minőségi időhöz minőségi játék, köszönjük szépen az anyaparadicsom.hu-nak ezt a szépséget :)
 
 

Ovis mesék érzékenyítő történetekkel, amikben nincsenek szörnyek, ufók és más furcsaságok, de nagy hangsúlyt kap az elfogadás és egymás segítése, sok-sok szeretettel megírva.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!