Barion Pixel Pónilovaglás a Domonyi Sportlovardában
Story csütörtök

Pónilovaglás a Domonyi Sportlovardában

A Domonyi Sportlovarda Gödöllőtől csak 5 km-re fekszik, csodálatos környezetben, és nagyszerű oktatók tanítják a lovaglás csínját-bínját.

Bár hozzánk közelebb eső lovardákba szoktunk ellátogatni, lovas oktatás céljából végül ezt választottuk. Fontos szempont volt számomra, hogy Olívia pónin kezdejn ismerkedni a lovaglással, mert bár jól betanított, nyugodt lovakkal dolgoznak a legtöbb helyen, a ló mégis egy nagy és erős állat, bármikor megugorhat, és a póni méretét biztonságosabbnak tartom a kezdő lépésekhez.

Egy nagyszerű oktatóval volt óránk, aki kedvesen, mégis határozottan és nagy hozzáértéssel magyarázta Olíviának a feladatokat. Nonó mindeközben süninek nevezett kupacot túrogatott a cipőjével a lovascsarnok talaján, ám a pónira nem akart felülni még véletlenül sem, 

A gyönyörű birtokot két nagyobb és kisebb testű kutya 'őrzi', cicák akadnak utunkba az istállóba lépve, birkák színesítik a tájat és a pónik mellett még egy csacsit is láttunk. Ali várjuk, hogy újra menjünk, Olívia visszaszámolja a napokat, hogy ismét lóra pattajon.

Az oktatás fél óra időtartamú, futószáron, fedett helyen, ezért az esős napok sem jelentenek problémát.

Nagy szeretettel ajánlom a helyet!

http://domonyilovarda.hupont.hu/


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!