Barion Pixel Rendelésed kifizetheted átutalással is
Ha elakadsz a fizetéssel a Barionnál

Rendelésed kifizetheted átutalással is

Kedves Olvasóink, Vásárlóink!

Ez kivételesen egy technikai jellegű bejegyzés lesz, mert nagyon sokatoknál látjuk, hogy elakadtok a rendeléssel a kifizetésnél, mert a bankkártyás vásárlásnál tavaly december óta (egy Uniós szabályozás miatt) többféle biztonsági kód megadása szükséges, ami sokszor nem áll rendelkezésetekre.

A jogszabályváltozás a bankkártyás vásárlások biztonságosabbá tételét célozza, és most már minden ilyen kifizetés esetén szükségetek lesz a mi oldalunkon is kért kódra, ezt a számlavezető bankotoknál tudjátok kérni.

Ha szeretnél rendelni, de nincs meg a kódod, átutalással is tudsz nálunk fizetni!

Kérlek, hogy ebben az esetben írjál nekünk a kapcsolat fül alatt, vagy a drlaszlotimea@olivianono.hu e-mail címre, és egyeztetjük az utaláshoz szükséges adatokat.

Egy további lehetőséggel is szeretnénk segíteni nektek a könyvek beszerzésében: amíg épül az országos terjesztési rendszerünk, addig lehetőségetek van (ingyen) a könyv személyes átvételére, Budapesten a IV. kerületben a Megyeri úton, illetve Mogyoródon.

Ha szeretnéd személyesen átvenni a könyvet, akkor a webshopos rendelés helyett a fenti elérhetőségeken keress minket, és átutalásos kifizetést követően átadjuk Neked a könyvet személyesen.

Ha külföldre szeretnél rendelni, kérlek, hogy ugyanígy vedd fel velünk a kapcsolatot, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendelésed a lehető leggazdaságosabb módon juttassuk el hozzád.

Bízunk benne, hogy ezek az információk segítségetekre lesznek a minél egyszerűbb és gyorsabb beszerzésben, hogy nálatok is megismerje a család Olívia és Nonó történeteit :)

Bármi egyéb kérdés, észrevétel esetén kérlek, hogy forduljatok hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésetekre,

szeretettel,

László Tímea


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!