Barion Pixel Skechers-ben a család
Első helyen a kényelem

Skechers-ben a család

Tizenévesen, de még a húszas éveim közepén is nagyon sokat hordtam magassarkú cipőket az egyszerű hétköznapokon is. Úgy éreztem, hogy a stílusos megjelenéshez hozzátartozik, tiniként idősebbnek tűnök tőle, később a munkában pedig elegánsabbnak hat.

Nem is tudom, hogy bírtam ki annyi kilométert azokban az elképesztően kényelmetlen darabokban. :)

Szerencsére az évek múlásának sok pozitív hozadéka is van, például a személyiségfejlődés, aminek köszönhetően ma már fel sem merül bennem, hogy a tekintélyhez és a tisztelet kivívásához bármiféle külsőségre lenne szükség.

De azért valljuk be, mégiscsak jó érzés, ha a kényelmes, rohanós cipő menőn néz ki, hát még ha a gyerekeké is. Nálunk a lányok imádják a csillogós-villogós darabokat, habár melyik gyerek nincs oda értük? Jó érzéssel tölt el, hogy ezek a vagány cipők a kis talpuknak milyen puha érzést nyújtanak a memóriahabos kialakításukkal. Nem is akarják őket soha levenni.

A mesebeli Apának nemrég volt egy térdműtéte, ezért még elég óvatosan lépked. Ő és én most egy-egy fehér darabot választottunk a Skechers új kollekciójából, bízva abban, hogy hamarosan megérkezik az igazán szép idő is. Az én cipőm oldalán két kis piros szívecske van, ami nem feltűnő, de azonnal észrevettem az üzletben. Sokszor van olyan érzésem, hogy ezek apró jelek, üzenetek, csak meg kell látom őket. Ez az egyébként: https://www.skechers.com/women/shoes/skechers-x-jgoldcrown-uno---loving-love/155506.html (Loving Love Kollekció - és még szivecskés fűző is jár hozzá a dobozban)

A budai Zsiráf-ban rendezett hétvégi Skechers Kids Brunch alkalmával pedig Nonó egy gyönyörű rózsaszín surranót kapott a Magical Collection-ből (unikornissal a nyelvén és szárnyakkal az oldalán), Olívia pedig egy villogós csoda darabot a Star Collection-ből. Még a dobozaikat is eltették a szobájukba, mert az is szép. Olyan cukik <3

Amikor az új cipők jönnek, fontos, hogy a régiek, amik még használhatóak jó helyre kerüljenek, ezért a Skechers csapata gondoskodott arról, hogy a leadott cipőket kitisztítva és fertőtlenítve a rászoruló gyermekeknek juttassa el az Age of Hope Alapítványon keresztül.

Nagyon jó volt részese lenni ennek az eseménynek, és külön hálás vagyok, amiért az Olívia, Nonó mesekönyvek is helyet kaphattak a közönség számára. Nagyon köszönök mindent!

A rendezvényt a Skechers Hungary szervezte, ez a bejegyzés ennek az együttműködésnek köszönhetően jöhetett létre.


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!