Barion Pixel Előrendelhető a folytatás
Blog plusz

Előrendelhető a folytatás

Határtalan örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy az Olívia, Nonó mesék folytatása mától előrendelhető a webshopban. 

Az Olívia, Nonó és a segítő kezek I. és II. kötetében tovább folytatódnak az első részből már megismert kedves, könnyen érthető történetek, amikkel bárki könnyen azonosulhat. 

A folytatásban pedig olyan érzékenyító meséket is olvashattok, amikkel szeretném közelebb hozni az embereket egymáshoz.

A segítő kezek első részében megismerkedhettek egy különleges kislánnyal és a kerekesszékes bácsival is.

 

A második részben pedig egy mosolygós, down-szindrómás kisfiúval, aki kacagva fedezi fel a nagyvilágot, és megtudhatjátok azt is, hogy az ovistársunk nem az anyukája pocakjából született. Az örökbefogadás mellett kiderül az is, hogy Anya és Apa néha veszekednek, és külön fejezetet kap az élet legnehezebb része, amikor a Papa beteg. Ennek a mesének minden sorát az édesapám iránti végtelen szeretetem szülte, aki minden nap harcot vív a rákkal, hogy még egy kicsit együtt lehessen velünk, és a csodálatos unokáival.

 

Ami igazán különlegessé teszi ezt a két könyvet, hogy nem csak a családunk valódi bennük, hanem az érzékenyítő mesék szereplői is, akikkel őszinte beszélgetéseket olvashattok majd a blogon.

 

Szeretném átadni azt az értékrendet és szemléletet az Olvasók számára, hogy a világon minden ember egyformán értékes, fontos és tiszteletreméltó. Hogy a közösségbe kerülés első napjaitól kezdve legyen természetes, hogy másokat nem bántunk. És ahol tudunk, ott segítő kezet nyújtunk egymásnak.

 

Az Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. könyvek összesen tíz mesét foglalnak magukba. Az előrendeléssel biztosíthatod, hogy a limitált számban megjelenő könyveket megkaphasd. Ezek a könyvek 2021-ben nem lesznek elérhetőek a nagyobb könyvesboltokban. A kiszállítás a nyomtatást követően azonnal megkezdődik, várható időpontja október 15.

 

Természetesen ezeket a könyveket is kérheted dedikálva, személyes ünenettel - ezt a rendelésnél megjelenő üzenet ablakban tudod megtenni.

Az első könyvnél azt mondtam, hogy soraiban benne van a szívem-lelkem. Fogalmam sem volt róla, hogy a folytatásban lesz csak benne igazán.

 

Fogadjátok szeretettel,

dr. László Tímea, 

vagyis Anya


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!