Barion Pixel Köszönet a támogatásotokért
Az összefogás-program eredményei

Köszönet a támogatásotokért

Ősszel indítottam a weboldalon az Összefogás-programot (itt találod: https://olivianono.hu/blog/adomanyozz-mesekonyvet-es-felkerulsz-minden-platformunkra), aminek keretében arra kértem mindenkit, aki tud segíteni, hogy lehetőségeihez mérten támogassa az érzékenyítő mesekönyvek eljutttatását minél több olyan intézménybe, ahol a gyermekekek megismerhetik. Segítsetek azt az értékrendet közvetíteni, hogy minden ember egyenlő, és ugyanolyan értékes a világon.

A támogatásotoknak hála összesen 165 darab mesekönyv juthatott el óvodákba, kórházak gyermekosztályára és anyaotthonokba, amiért nem tudok elég hálásnak lenni Nektek!

A támogatók teljes listáját az Összefogás fül alatt, ezen a linken találjátok: https://olivianono.hu/osszefogas

Fotó: Mazsola fotó

A Könyvtárellátón keresztül további 120 darab Olívia, Nonó és a segítő kezek mesekönyvek kerültek az ország számos könyvtárába, és bízom benne, hogy jövőre folytatódik a sor, és minél többen állnak e mögé az értékrend mögé, és ezzel erősítve az olvasás fontosságát is, a szülő-gyermek kapcsolatot, a kütyüzés helyett a minőségi együtt töltött idő kiemelt szerepét.

Fotó: Mazsola fotó

Szeretném elmondani, hogy a könyvekkel kapcsolatos mindennemű munkát egyedül én, mint szerző végzek. Nemcsak írom a meséket, készítem a vázrajzukat, de én vagyok az, akihez a rendelések, az e-mailek befutnak. Én csomagolok és én adom fel a könyveket; ha észrevételetek, kérdésetek van, én válaszolok rájuk. A közösségi média felületeket, az Instagramot és Facebook oldalakat is én kezelem, és ez sokszor fáradságos, nehéz munka. És egyelőre még csak nem is kifizetődő, de töretlenül hiszem, hogy érdemes csinálni, és valami értékeset adhatok vele.

Ezért hálásan köszönöm mindazoknak, akik az utamat segítették az elmúlt egy év alatt, és sokatokkal valóban baráti, bizalmi kapcsolatom alakult ki. 

Fotó: Mazsola fotó

Sokszor éreztem úgy az elmúlt évben, hogy feladom. Mert nem vagyok ismert. Nem tudok nagy példányszámban mesekönyveket eladni. Nem tudom úgy megismertetni ezeket a könyveket, mint az, aki mögött egy nagy kiadó áll. Mert nem tudok a családi kasszába fizetést betenni, miközben rengeteg időt töltök ezzel a munkával. 

De aztán.. küldtök néhány üzenetet, képeket, és amiket írtok, megerősítenek abban, hogy nem szabad feladni. 

Még egyszer köszönöm minden olvasónak, támogatónak, együttműködőnek, hogy mellettem vagytok az Olívia, Nonó sorozattal.

Fotó: Mazsola fotó

Békés ünnepeket kívánok!

Szeretettel,

Timi


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!